"Novaturo" vasaros sezono naujienos

Šiemet kelionių organizatorius „Novaturas“ turistams parengė išskirtinę vasaros sezono programą – 15 jau išbandytų ir lietuvių pamėgtų skrydžių į populiariausius kurortus, 2 naujas kryptis į Portugaliją ir Tunisą bei galimybę mėgautis Egipto kurortais visą vasarą.

Sezono naujiena – kelionės po Portugaliją

Didžiausios šio vasaros sezono naujienos – poilsis Algarvės (Portugalija) ir Džerbos salos (Tunisas) kurortuose. Įspūdingo kraštovaizdžio Algarvės pakrantės kurortai Portugalijos pietuose garantuoja turiningą ir smagų poilsį tiek ramiai leidžiant laiką prie vandenyno, tiek užsukus į iki vėlumos veikiančius restoranus. Atlanto vandenyno skalaujamas ir prabanga dvelkiantis Algarvės kurortas sužavės visus tikro kurortinio gyvenimo bei šurmulio mėgėjus.

O norintys atgauti jėgas po įtemptų darbų bei ieškantys ne tokios intensyvios kelionės programos, turėtų rinktis kitą „Novaturo“ siūlomą naujieną – Džerbos salą Tunise. Ši sala garsėja plačiais balto smėlio paplūdimiais, nuostabiu klimatu, ypatingomis SPA procedūromis bei golfo laukais. Nepamirštamas akimirkas dovanos ekskursija į Sacharos dykumą.

Geromis naujienomis pradžiuginsime susiruošusius į saulės salą Siciliją, kur lietuvių turistus vilioja netoli Palermo įsikūręs kurortas Čefalu. Šis kurortas laukia senovinės Italijos miestelių dvasios, gerų paplūdimių ir įsimintino gamtovaizdžio ieškančių keliautojų.

Naujas kurortas Turkijos pasiūloje – Sidė

Išskirtinį pasiūlymą „Novaturas“ siūlo ir keliaujantiems į lietuvių pamėgtos Turkijos naują „Novaturo“ programoje Sidės kurortą. Šis balto smėlio paplūdimiais garsėjantis kurortas prieš keletą metų buvo prieinamas tik poilsiautojams iš Vakarų Europos. „Novaturo“ plėtra suteikė galimybę pasiūlyti šį išskirtinį kurortą ir mūsų šalies turistams.

Neteks nusivilti ir trokštantiems egzotikos ar ieškantiems stiprių įspūdžių – jiems „Novaturas“ siūlo kelionę į Maroką. Visiems, norintiems pamatyti šį išskirtinio ir egzotišką kraštą, siūloma keletas galimybių: pažintinė kelionė po šalį ir poilsis Agadyro kurorte. O norintiems ramiai pailsėti, bet kartu ir pažinti turtingą šalies kultūrą ir istoriją, siūloma poilsiauti senoviniame Maroko kurorte – menininkų mekoje Essaouire. Dar vieną naujiena Maroke – pažintinė kelionė po šalį su nakvyne Sacharos dykumoje, kurios metu susipažįstama su beduinų gyvenimu dykumoje bei jų papročiais.

Trokštantiems įspūdžių – pažintinės kelionės

Kelionių organizatorius „Novaturas“ tokiems keliautojams šiemet siūlo kaip niekada gausią ir įvairią pažintinių kelionių programą. Į tolimus, dar nepažintus, todėl įdomius ir egzotiškus kraštusvyksite reguliariais lėktuvų reisais. Šio sezono tolimųjų kraštų programos naujienos – kelionės į Islandiją, Kanadą, Aliaską. Taip pat „Novaturo“ pasiūloje – plati ir gerai paruošta Tailando programa bei kelionės į Japoniją, Kiniją, Meksiką, Šri Lanką ir kitus tolimus kraštus.

Norintiems geriau pažinti Europą „Novaturas“ siūlo keliauti autobusu. Gera naujiena mėgstantiems keliauti autobusu bei vertinantiems kokybę ir komfortą – šiemet „Novaturas“ siūlo išskirtines keliones autobusu į Italiją ir Prancūziją. Šių kelionių privalumas – nedidelės grupės, labiausiai patyrę „Novaturo“ gidai, nakvynės 4 žvaigždučių viešbučiuose bei kokybiškas transportas.

Pažintinės kelionės lėktuvu

Aplankyti ir pažinti tolimesnių šalių, tokių kaip Graikija, Ispanija, Turkija, Marokas, kultūrą ir gamtą galėsite pasirinkę pažintines keliones į kurias vykstama užsakomaisiais lėktuvų reisais. „Novaturas“ šiam vasaros sezonui siūlo pažintines keliones, pritaikytas įvairiausių skonių ir poreikių keliautojams. Norintiems patirti atradimo džiaugsmą ir pasirinkusiems į užsienio šalis vykti užsakomaisiais lėktuvo reisais, siūlomos įspūdingos kelionės į Maroką, Tunisą, Turkiją, Graikiją, Kroatiją, Juodkalniją, Italiją ar Ispaniją. Italijos kultūros mėgėjai galės rinktis pažintinę kelionę po pietų Italiją, kurios metu aplankoma Kaprio sala. Nauja pažintinė kelionė šiemet siūloma norintiems iš arčiau pažinti Portugalijos unikalumą.

Visų keliautojų patogumui 2008-ųjų metų vasaros sezonui NOVATURAS išleidžia net 6 kelionių katalogus, kuriuose pateikiama išsami informacija apie visas keliones ir kryptis, tad belieka tik išsirinkti kelionės maršrutą pagal savo norus.

Planuoja peržengti pusės mlrd. litų apyvartą

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ planuoja, kad įmonių grupės pardavimai šiais metais viršys pusę milijardo litų ir sudarys 522 mln. apyvartą.

Šiemet planuojame intensyviai plėstis. Dar labiau išplėtėme kelionių pasirinkimą ir savo klientams pasiūlysime žymiai daugiau naujų kelionės krypčių Turkijoje ir Tunise. Intensyvus bendrovės augimas siejamas ir su tiesioginių tolimųjų kelionių organizavimu. Specialiai šiems skrydžiams į Lietuvą yra atskraidintas didžiausias Pabaltijyje lėktuvas „Boeing 757“, - teigia kelionių organizatoriaus „Novaturas“ generalinis direktorius Vidas Paliūnas.

2008 m. planuojama, kad su kelionių organizatoriumi „Novaturas“ keliaus beveik 266 tūkst. poilsiautojų, t.y. beveik 50 proc. daugiau nei 2007 m. Planuojama, kad Lietuvoje „Novaturo“ kelionių paslaugas šiemet rinksis trečdaliu daugiau, t.y. beveik 150 tūkst. keliautojų.

Anot V. Paliūno, „Novaturo“ spartus turistų skaičiaus augimas siejamas su bendrovės intensyvia plėtra į Centrinės ir Rytų Europos turizmo rinką. Šių metų pradžioje „Novaturas“ įkūrė penktą dukterinę įmonę „Novatours Holidays“ S.R.L. Rumunijoje, kuri sieks tapti šios šalies kelionių verslo lydere. „Planuojame, kad atstovybė Rumunijoje „Novaturo“ įmonių grupės apyvartą padidins beveik 35 mln. litų ir aptarnaus virš 20 tūkst. šios šalies turistų“, - teigia V. Paliūnas.

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse UAB „Novaturas“ rinkoje veikia nuo 1999 m. Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ dukterinės įmonės „Novatours“ nuo 2001 m. veikia Latvijoje, nuo 2004 m. – Estijoje, nuo 2008 m. - Rumunijoje.

„Novaturo“ organizuojamų kelionių įsigyti galima kone visose lietuvos turizmo agentūrose.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20562983sec.