Sostinėje duris atvėrė antrasis restoranas "Tokyo"

Nuo gegužės 19 dienos japoniškų patiekalų mėgėjams ir sveiko maisto tradicijoms neabejingiems lankytojams sostinėje duris atvėrė antrasis restoranas "Tokyo". Septynias dienas per savaitę pramogų ir sporto komplekso "Forum Palace" pirmajame aukšte įsikūrusio restorano svečiai galės mėgautis japoniška ir europietiška virtuve.

Laisvalaikio centre "GCW" penkerius metus sėkmingai gyvuojantis restoranas "Tokyo" išsiskiria aukšto lygio aptarnavimu, maisto kokybe, malonia ir patogia aplinka. Šių principų bus griežtai laikomasi ir naujajame restorane, kuris lankytojus turėtų sužavėti tiek subtilia rytietiška, tiek pamėgta europietiška virtuve.

"Naujasis restoranas turės savitų bruožų ir naujovių. Kadangi antrasis "Tokyo" bus šalia sporto klubo, atsižvelgėme į jo klientų norus ir pageidavimus, todėl valgiaraštyje jie ras pusrytinį meniu, košes, sriubas, išplėstą salotų asortimentą, ypatingai sportininkų pamėgtus kokteilius. Tačiau didžiausias dėmesys sudarant restorano valgiaraštį buvo skiriamas gurmaniškai japonų virtuvei, kurią turėtų pamėgti sveiko gyvenimo būdo ir kokybiško maisto mėgėjai", - sakė GCW rinkodaros ir klientų aptarnavimo skyriaus vadovė Rūta Dvareckienė.

Pačioje verslo trikampio širdyje įsikūręs restoranas kviečia lankytojus ir dalykinių pietų. Svečiams siūlomi tradiciniai japoniški verslo pietūs "Bento", kurie yra itin populiarūs pirmajame restorane "Tokyo". "Bento" ypatumas – sveiko ir įvairaus maisto gausa.

Skubančiuosius turėtų sužavėti dar vienas naujojo "Tokyo" privalumas – maistas išsinešimui. Meniu sukomplektuoti taip, kad klientas būtų greitai ir kokybiškai aptarnautas, jam netektų ilgai laukti, o pageidaujantieji galėtų mėgstamus patiekalus užsisakyti išsinešimui.

"Tokyo" restoranų tinklas priklauso UAB "Čilija", valdančiai 80 viešojo maitino taškų "Čili pica", "Čili kaimas", "Čili Kinija", "Čili kava" ir laisvalaikio pramogų kompleksą "GCW". Šiemet UAB "Čilija" dar planuoja atidaryti mažiausiai du naujus restoranus sostinėje ir uostamiestyje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17102504sec.