West Express pereina prie elektroninių kelionės dokumentų

Vilnius, 2008 m. gegužės 20 d. – Didžiausia Lietuvos kelionių agentūra „West Express“ nuo vasaros pradžios pereina prie elektroninių kelionės dokumentų.
„Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) nuo šių metų gegužės 31-osios visiškai atsisako popierinių bilietų, o mes esame šios asociacijos nariai, – sako „West Express“ generalinis direktorius Andrius Sideravičius. – Tačiau mes neapsiribosime tik elektroniniais bilietais – siūlysime elektroninius viešbučių užsakymo patvirtinimus, elektroninius draudimo polisus ir kitas paslaugas, būtinas saugiai bei patogiai kelionei, taupančias klientų laiką bei pinigus“.
Popierinį bilietą atstos asmens dokumentas ir aviabilieto užsakymo kodas, kurį agentūros klientai gaus elektroniniu paštu ir trumpąja mobiliojo telefono žinute (SMS).
Pasak A.Sideravičiaus „West Express“ paslauga suteiks keleriopą naudą. Pirmiausia – prieš skrydį lėktuvu nebereikės tikrinti, ar nepamiršo pasiimti bilietų, nereikės baimintis juos pamesti. Be to, gerokai paspartės registracijos procedūros oro uostuose, bus galima išvengti eilių.
Skrydžio detales bet kuriuo paros metu bus galima patikslinti susisiekus su „West Express“.
A.Sideravičiaus teigimu, posūkis prie elektroninių kelionės dokumentų ženkliai pagerins ir pačios agentūros „West Express“ darbo kokybę.
„Privalumų yra daug, tačiau svarbiausias jų – keleivio ar keliautojo laiko ir lėšų taupymas, - sako A.Sideravičius. – O atsižvelgiant į tai, kad pernai su „West Express“ į pusantro šimto pasaulio valstybių skrido beveik 200 tūkstančių žmonių, jiems tai – ypač gera žinia“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.04033804sec.