Druskininkų teatro festivalis jau prasidėjo!

Viena populiariausių Lietuvos dainininkių Jurga birželio 7 d. 20 val. savo muzikos gerbėjams surengs gyvo garso koncertą Vasaros amfiteatre "Galia", Druskininkuose.
Prieš dvejus su puse metų su didžiule sėkme debiutavusi dainininkė pernai išleido antrąjį savo autorinių dainų albumą „Instrukcija" kuris jau per dvi pirmas savaites buvo parduotas auksiniu tiražu.
Su „Instrukcijos" koncertiniu turu apkeliavusi visą Lietuvą, Jurga surengė įspūdingus koncertus Europoje (Vokietijoje, Švedijoje, Vengrijoje, Slovėnijoje, Latvijoje), Jungtinėse Valstijose ir Afganistane.
2007 metų vasarą Jurga su savo daina „5th Season" laimėjo tarptautinį Baltijos dainos festivalį Švedijoje, o po kelių mėnesių Miunchene tapo pirmąja Lietuvos atlikėja, MTV Europos muzikos apdovanojimuose pelniusi prizą geriausių Baltijos šalių atlikėjų kategorijoje.
Daugiau kaip pusantros valandos truksiančiame koncerte skambės dainos iš Jurgos albumo „Instrukcija", taip pat klausytojų pamėgti kūriniai iš pirmosios plokštelės „Aukso pieva". Koncerte Jurgai talkins keturių gyvai grojančių muzikantų grupė.

Romas Rainys – akustinė gitara, elektrinė gitara
Paulius Jaskūnas – bosinė gitara
Vytis Vainilaitis – mušamieji
Marius Leskauskas – klavišiniai
Girmantė Vaitkutė – pritariamasis vokalas

Bilieto kaina: 32 Lt

Centrinėje festivalio kasoje (Čiurlionio g. 80, Druskininkai)
į šį renginį taikoma 20 proc. nuolaida grupėms
(nuo 8 žmonių).
Info: 8650 35646 (Ieva)


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17034006sec.