1000 keleivių LuxExpress autobusais iš Klaipėdos į Rygą galės keliauti už 1 litą

Pirmieji 1000 keleivių naujuoju "Eurolines" maršrutu iš Klaipėdos per Šiaulius Rygą galės pasiekti tik už 1 litą. Tarptautinio vežėjo "Eurolines"verslo klasės "LuxExporess" autobusai su internetu pradeda kursuoti naujuoju maršrutu tris kartus per dieną nuo birželio 9 dienos.

"Siekiame kuo daugiau Vakarų ir Šiaurės Lietuvos gyventojų suteikti galimybę išbandyti ir įvertinti mūsų naująją paslaugą. Mūsų autobusuose veikia internetas, yra karštų gėrimų aparatas, erdvios sėdimosios vietos ir net elektros lizdai, tad kelionės metu keleiviai gali naudotis nešiojamais kompiuteriais. Be to, klientams nemokamai pasiūlysime skaityti naujausią spaudą, klausytis muzikos ar žiūrėti filmus", - sako Rosita Snegiriova, "Eurolines Baltic" direktorė Lietuvoje.

Pirmieji 1000 keleivių autobuso bilietų už simbolinę 1 lito kainą galės įsigyti "Eurolines" biure Klaipėdos "Akropolyje", daugelyje Šiaulių ir Klaipėdos kelionių agentūrų, o taip pat internetu. Įprastinė kelionės į vieną pusę iš Klaipėdos į Rygą kaina nuo pirmadienio iki ketvirtadienio sieks 45 litus, o nuo penktadienio iki sekmadienio – 65 litus.

Į 2 naujus autobusus "Scania Irizar", kurie 2004 metais buvo paskelbti geriausiais turistiniais autobusais Europoje, kompanija investavo apie 3 mln. litų, o į papildomas paslaugas – dar 110 000 litų.

Naujuoju maršrutu "LuxExpress" autobusai iš Klaipėdos į Rygą kursuos tris kartus per dieną: anksti ryte, per pietus ir vakare. Latvijos sostinėje autobusai sustos dviejose stotelėse - Rygos tarptautiniame oro uoste ir autobusų stotyje.

"Eurolines" taip pat vykdo autobusų maršrutus iš Vilniaus į Rygą, Taliną. Per Latvijos sostinę vykdoma daug kitų maršrutų į Baltijos šalis bei Sankt Peterburgą. Be to, iš Vilniaus kompanija veža keleivius į Varšuvą, didžiuosius Vokietijos miestus, Romą, Milaną, Vieną, Londoną, Beneliukso šalis ir kitas Europos šalis.

Apie "Eurolines"

Lietuvoje su prekiniu ženklu "Eurolines Baltic" veikia UAB "Tibus". "Eurolines Baltic" grupė priklauso 1993 metais įkurtai "MootorReisi" AS, kuri šiuo metu užima lyderio pozicijas Baltijos šalių regione ir Šiaurės Europoje. Iki 2010 metų kompanija siekia tapti absoliučiu rinkos lyderiu Baltijos šalių regione. Kompanijos atstovybės veikia Vilniuje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Kaune, Rygoje, Taline, Sankt Peterburge. Grupės autobusų parką sudaro apie 50 keleivinių autobusų.

Kasmet "Eurolines" autobusais keliauja apie pusė milijono keleivių, o iš Lietuvos įvairiais maršrutais pervežama apie 50 000 žmonių. Grupės pajamos 2007 metais siekė 33,7 mln. litų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24653196sec.