Paskutinės minutės kelionių pasiūlymai internetu - Skrendu.lt

Prasidėjus 2008 metų vasaros sezono kelionėms į šiltuosius Turkijos, Ispanijos, Italijos, Graikijos, Tuniso kurortus, aviabilietų ir kelionių rezervavimo sistema Skrendu.lt sumaniems keliautojams pasiūlė naujieną - paskutinės minutės kelionių rezervavimo ir pirkimo internetu paslaugą realiu laiku. Šis internetinės prekybos projektas vartotojams suteikia dar daugiau laisvės bei galimybių išsirinkti paskutinės minutės pasiūlymus, rezervuotis kelionės paketą on-line, pasirašyti kelionės paslaugų teikimo sutartį ir iš karto įvykdyti apmokėjimą.

Skrendu.lt kelionių rezervavimo modulis yra paprastas vartoti – savo pasiūlymo vartojas gali ieškoti naudodamas kelionių paiešką pagal vartotojo suvestus kriterijus, taip pat pagal norimą šalį, kurortą, viešbutį. Geriausi dienos kelionių pasiūlymai, paskutinės minutės pasiūlymai yra pateikiami papildomuose blokeliuose, o Skrendu.lt kelionių vadybininkų įvertintų ir patikrintų viešbučių sąrašas pateikiamas rubrikoje Skrendu.lt rekomenduoja.

Ieškant geriausių kelionių pasiūlymų, vartotojas gali stebėti laisvų vietų lėktuve skaičių ir iš karto atmesti pasiūlymą, kuris nebeturi tiek vietų lėktuve, kiek planuoja vykti keliautojų. Skrendu.lt paskutinės minutės pasiūlymų ieškotojams rekomenduoja ilgai nedvejoti, nes šiuo pasiūlymu gali pasinaudoti jau kitas vartotojas.

Greičiausias apmokėjimas už keliones yra naudojantis elektronine bankininkyste, taip pat galima mokėti pavedimu arba grynaisiais, atvykus į Skrendu.lt biurą.

Skrendu.lt kelionių rezervavimo sistemos duomenys yra atnaujinami kas 15 min. ištisą parą, todėl vartotojas gauna informaciją ir kelionių pasiūlymus realiu laiku. Dėl šios priežasties kelionių pasiūlymų nuolaidos siekia net iki 75 proc. Anot Skrendu.lt kelionių rezervavimo sistemos kūrėjų, tai abiem pusėm vertingas projektas, kai vartotojas gali išsirinkti sau patinkantį pasiūlymą už žemesnę kainą, o kelionių agentūra gali parduoti staiga atsilaisvinusias arba neparduotas vietas viešbutyje ar lėktuve.

Skrendu.lt kelionių sistemos sukūrimas pareikalavo nemažų finansinių investicijų ir žmogiškųjų išteklių. Sistemą kūrė Lietuvos programavimo, interneto sprendimų, dizaino, elektroninių atsiskaitymų specialistų ir virtualių kelionių pardavimo koncepcijų kūrėjų kūrybinė grupė.

Skrendu.lt aviabilietų ir kelionių rezervavimo sistema priklauso septyniolikos metų kelionių organizavimo ir pardavimo patirtį turinčiai UAB „Baltic Tours Vilnius“. Anot įmonės generalinio direktoriaus Sigito Fabijonavičiaus, šis elektroninės prekybos projektas buvo sukurtas pagal sėkmingą to paties pavadinimo aviabilietų prekybos projekto pavyzdį, veikiantį nuo 2004 m. Planuojama, kad 20 proc. įmonės metinės kelionių pardavimo apyvartos sudarys Skrendu.lt kelionių pardavimai. S. Fabijonavičius šį projektą vertina kaip investiciją į ateitį ir vertingą pasiūlymą tiems, kas gali keliauti pasinaudodamas paskutinės minutės pasiūlymais, tačiau įmonės vadovas primena, kad kompanijos prioritetas ir toliau lieka kokybiškas bei profesionalus klientų aptarnavimas juos asmeniškai konsultuojant BALTIC TOURS tinklo kelionių agentūrose.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22513914sec.