flyLAL skraidina Lietuvos humanitarinės pagalbos krovinį į Gruziją

Lietuvos skrydžių bendrovė flyLAL prisideda prie Lietuvos humanitarinės pagalbos Gruzijai nuskraidindama Lietuvos gyventojų surinktą labdarą nukentėjusiesiems nuo karo šioje šalyje. Priimtos gabenimui 8 tonos dovanojamų daiktų, tam prireiks mažiausiai 4 skrydžių.

„Lietuvos užsienio reikalų ministerija, organizavusi labdaros teikimą Gruzijai, kreipėsi į flyLAL prašydama nugabenti labdaros krovinį. Negalime likti abejingi, todėl suteikėme krovinio skraidinimo paslaugą be atlygio, tokiu būdu prisidėdami prie Lietuvos pagalbos nuo karo įvykių nukentėjusiems Gruzijos žmonėms“, – sakė flyLAL generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.

Pasak jo, labdaros siuntą daugiausia sudaro drabužiai ir patalynė, supakuoti maišuose. Kroviniai yra didelio tūrio, todėl bus kraunami į lėktuvus dalimis ir bus skraidinami į Tbilisį reguliariaisiais flyLAL reisais pradedant nuo šio pirmadienio.

flyLAL vadovas teigė, kad tai pirma flyLAL lėktuvais transportuojama humanitarinės pagalbos siunta į Gruziją. Ir ji, matyt, ne paskutinė. Šiuo metu tariamasi su Gruzijos institucijomis dėl pagalbos skraidinti į Tbilisį maisto produktų, kūdikių mišinukų, higienos priemonių siuntą, kurią planuojama paruošti rugsėjo mėnesį.

Į Tbilisį flyLAL skrenda pirmadieniais ir trečiadieniais, iš Tbilisio į Vilnių – antradieniais ir ketvirtadieniais.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.463866sec.