SAS iš Palangos į Kopenhagą skraidins 3 kartus per dieną

Skandinavijos avialinijos SAS nuo 2009 m. kovo pabaigos iš Palangos oro uosto į Kopenhagą keleivius skraidins 3 kartus per dieną. Įtraukus dar vieną papildomą reisą į 2009 m. vasaros sezono tvarkaraštį, iš viso šiuo maršutu SAS skraidins 21 kartą per savaitę.
„Šiais metais vasaros tvarkaraštį papildę vienu reisu skrydžiams tarp Kopenhagos ir Palangos, pastebime ir toliau augantį keleivių poreikį šiam maršrutui, todėl nuo kitų metų vasaros sezono bus didinamas vykdomų skrydžių kiekis iš Palangos oro uosto į Kopenhagą. Danijos sostinė yra patogus geografinis centras, iš kurio galima pasiekti visus svarbiausius pasaulio miestus, todėl šių skrydžių paklausa vis auga“, - teigia SAS atstovybės Lietuvoje vadovė Rūta Jucienė.
Pasak jos, SAS grupė nuolat papildo skrydžių maršrutų tinklą naujais skrydžiais iš Danijos sostinės į kitus pasaulio oro uostus, todėl Kopenhaga yra patraukli tiek verslininkams, tiek turistams. Kadangi susidomėjimas Azijos kryptimi didėja, todėl nuo šių metų žiemos sezono SAS pradės vykdyti skrydžius nauju maršrutu Kopenhaga - Delis. Kompanija keleivius šia kryptimi iš Kopenhagos taip pat skraidina į Dubajų, Pekiną ir Tokijų.
2008 m. žiemos sezono metu, kaip ir šią vasarą, SAS iš Palangos oro uosto į Kopenhagą vykdys skrydžius 14 kartų per savaitę, o nuo 2009 m. kovo 30 d., vasaros tvarkaraštį papildžius dar vienu reisu, – 21 kartą per savaitę. Kopenhagoje 10:45 val. (vietos laiku) pakilęs lėktuvas, Palangoje leisis 11:55 val. Atgaliniam skrydžiui iš Palangos oro uosto lėktuvas kils 12:55 val. ir leisis Kopenhagoje 13:55 val. (vietos laiku).
Apie SAS grupę:
Suformuota 1927 metais, „Scandinavian Airlines System“ (SAS) yra viena seniausių ir didžiausių Europos civilinės aviacijos bendrovių. Kontrolinį SAS akcijų paketą – 51 proc. akcijų – valdo Švedijos (21,4 proc.), Danijos (14,3 proc.) ir Norvegijos (14,3 proc.) vyriausybės. Be to, SAS grupei priklauso dar trys aviacijos bendrovės: Suomijos „Blue1“, Ispanijos „Spanair“ ir Norvegijos „Wideroe“, o Latvijos „airBaltic“ ir Estijos „Estonian Air“ yra SAS strateginės partnerės.
SAS įmonių grupė yra viena iš tarptautinio aviacijos bendrovių susivienijimo „Star Alliance“ steigėjų. 1997 metais įkurtas aljansas šiuo metu jungia 19 įvairių šalių aviacijos įmonių, tarp kurių tokie aviacijos rinkos gigantai kaip Jungtinių Amerikos Valstijų „United Airlines“, Japonijos „All Nippon Airways“ ir Vokietijos „Lufhansa“.
SAS – pirmoji užsienio aviakompanija, 1992 metais pradėjusi reguliarius skrydžius į Vilnių. Šiuo metu SAS vykdo reisus tarp Danijos sostinės Kopenhagos ir Palangos 14 kartų per savaitę.
Daugiau informacijos – internete adresu www.flysas.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39564991sec.