flyLAL žiemos švenčių laikotarpiu organizuos reisus į Dubliną

Skrydžių bendrovė flyLAL, siekdama emigravusiems Lietuviams suteikti galimybę grįžti per šventes namo, Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiu surengs reisus į Airijos sostinę Dubliną.
flyLAL, pradėjo bilietų pardavimą į reiso Vilnius–Dublinas–Vilnius skrydžius, kurie bus vykdomi gruodžio mėn. 20, 22, 23, 28, 30 dienomis ir sausio mėn. 3 ir 4 dienomis. Bilietai iš Dublino į Vilnių portale www.flylal.com kainuoja nuo 331 Lt (su mokesčiais), o iš Vilniaus į Dubliną – nuo 335 Lt (su mokesčiais).
„Norėdami suteikti Lietuvos žmonėms, gyvenantiems ir dirbantiems Airijoje, galimybę per šventes patogiai grįžti namo pas artimuosius, surengsime keletą reisų į Dubliną ir atgal švenčių dienomis. Tai bus gera proga ir Lietuvos gyventojams nuvykti į Airiją aplankyti savo artimųjų bei pamatyti, kaip ši šalis švenčia Kalėdas ir Naujuosius Metus. Į Dubliną skraidys patogūs Boeing 737 lėktuvai, o bilietų kainas pasiūlėme palankiausias rinkoje”, – sakė flyLAL, generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.
Anot jo, skrydžių bendrovė atidžiai stebi keleivių poreikius ir yra pasirengusi operatyviai į juos reaguoti. Kalėdų ir Naujųjų Metų laikotarpiu flyLAL, vykdys papildomus reisus į miestą bei šalį, kurioje dirba daug Lietuvos emigrantų.
Į Londoną žiemos sezonu ir toliau vykdomi reguliarieji reisai, flyLAL, lėktuvai į Didžiosios Britanijos sostinę skraido kasdien.
Apie flyLAL – Lithuanian Airlines
Lietuvos nacionalinio vežėjo AB flyLAL – Lithuanian Airlines pagrindinė veikla – keleivių vežimas reguliariais ir užsakomaisiais skrydžiais. Žiemos skrydžių sezonu aviakompanija tiesiogiai iš Vilniaus reguliariaisiais reisais keleivius skraidins į Amsterdamą, Budapeštą, Frankfurtą, Kijevą, Londoną, Madridą, Maskvą, Paryžių, Romą, Stambulą. Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiu bus vykdomi skrydžiai iš Vilniaus į Dubliną. Bendradarbiaudama su kitais vežėjais aviakompanija flyLAL gali nuskraidinti į daugiau nei 300 miestų. Didžiąją dalį bilietų galima įsigyti www.flylal.com.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19335699sec.