Didžiausia Lietuvos šypsena – naujametinė dovana pasaulio lietuviams

Tūkstantmečio odisėja 2009-ųjų – Lietuvos vardo tūkstantmečio proga pasveikino po visą pasaulį pasklidusius lietuvius ir padovanojo jiems didžiausią Lietuvos žmonių šypseną. Lietuvių bendruomenėms beveik penkiasdešimtyje šalių išsiuntinėta daugiau kaip 14 tūkstančių besišypsančių tautiečių nuotraukų. „Tūkstantmečio odisėjos“ šypsena – tai vienybės ir tautiškumo simbolis ir bene gausiausias kada nors sukurtas fotosveikinimas.


Dalyvaudami ypatingame „Tūkstantmečio odisėjos“ šypsenos” projekte įvairių Lietuvos miestų ir kaimų žmonės aktyviai palaiko vienybės ir tautiškumo žinią per pasaulį nešančius „Tūkstantmečio odisėjos“ kvieslius. Apsilankiusieji „Tūkstantmečio odisėjos“ ir TV3 interneto tinklalapiuose gali siųsti gražiausias ir nuoširdžiausias savo šypsenas nuotraukose. Tokiu būdu suburta didžiausia lietuvių šypsena, kuri Naujųjų – 2009 metų išvakarėse pasieks toli nuo Tėvynės esančius tautiečius.


“Džiaugiamės sukūrę nuoširdžiausią sveikinimą – didžiąją Lietuvos šypseną. Tikime, kad užsienyje esantiems lietuviams  ji bus brangi, visus mus suvienys ir apjungs, garsins mūsų didįjį Jubiliejų ir Lietuvos vardą. Tai yra svarbiausia “Tūkstantmečio odisėjos” misija. Greitai ir lengvai pasiekti visas įmanomas šalis, visą pasaulį, visus jame gyvenančius tautiečius mums leidžia šiuolaikinės technologijos – didžioji Lietuvos šypsena kurta internete ir keliauja elektroniniu paštu”, - sako projekto organizatoriai.


Lietuvių, norinčių savo nusišypsoti savo tautiečiams visame pasaulyje dar labai daug. Jie savo nuotraukas gali siųsti iki 2009 metų liepos 6 dienos, kada švęsime Lietuvos vardo tūkstantmetį. Tikimasi, kad “Tūkstantmečio odisėjos” šypsena bus įregistruota kaip gausiausias fotosveikinimas ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio rekordų knygose.


Lietuvos buriuotojai jachta „Ambersail“ LTU 1000 išplaukė į „Tūkstantmečio odisėją“, kad pristatytų pasauliui Lietuvą, švenčiančią garbingą jubiliejų ir pakviestų viso pasaulio lietuvius švęsti Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmetį vienu metu visuose penkiuose kontinentuose. Per 9 kelionės mėnesius 120 Lietuvos buriuotojų apiplauks 5 žemynus, aplankys daugiau nei 24 pasaulio lietuvių bendruomenes 19 šalių.


„Tūkstantmečio odisėją“ garsina TV3 televizija. Projekto mecenatai: bankas „Swedbank“ ir draudimo grupė „Ergo“. Informaciniai partneriai: dienraštis „Lietuvos rytas“, www.lrytas.lt ir „Radiocentras“.


Sveikinimą nuo mūsų visų pasaulio lietuviams 2009 m. – Lietuvos vardo 1000-mečio proga žiūrėkite čia:

www.impartner.lt/odiseja_sveikinimas

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78458905sec.