flyLAL keleiviams – automobilių nuoma visame pasaulyje

Lietuvos skrydžių bendrovė flyLAL savo portale www.flylal.com pasiūlė automobilių nuomos paslaugą visame pasaulyje. Automobilius  flyLAL portale rezervuojantiems klientams taikoma iki 20 % nuolaida.


flyLAL pasirašė bendradarbiavimo sutartį su pasauline automobilių nuomos kompanija AVIS, pagal kurią portale www.flylal.com klientai galės nuomotis automobilius 109 pasaulio valstybėse. Iki šiol flyLAL portale buvo galima išsinuomoti automobilius 7 miestuose: Vilniuje, Palangoje, Rygoje, Taline, Kijeve, Barselonoje ir Malagoje.


Skrydžių bendrovės flyLAL portale įsigyjamai automobilių nuomos paslaugai bus taikomos itin patrauklios, iki 20% žemesnės kainos.


„Pradedame bendradarbiauti su pasauline automobilių nuomos lydere siekdami, kad mūsų keleiviai gautų pačias geriausias paslaugas. Bendradarbiavimo pradžios proga visiems skrendantiems slidinėti siūlome išsinuomoti automobilius už specialią kainą šalia slidinėjimo kurortų esančiuose miestuose – Milane, Venecijoje, Ciuriche, Ženevoje, Malagoje ir Nicoje. Iš šių miestų automobiliais patogu pasiekti įvairius slidinėjimo kurortus, o flyLAL šiomis kryptimis siūlo dar ir ypatingas skrydžių kainas“, – sakė flyLAL Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius Algis Akstinas.


Pasak jo, bendradarbiaujant su AVIS kompanija ateityje keliautojams iš Lietuvos bus pasiūlyti specialūs skrydžių ir automobilių nuomos paslaugų paketai ypač palankiomis kainomis, bendrovės sutarė kartu rengti įvairias akcijas, sukuriant klientams patogių ir naudingų paslaugų.


flyLAL sukūrė ir keleiviams pasiūlė platų spektrą elektroniniu būdu įsigyjamų paslaugų, kurios leidžia greičiau ir paprasčiau išspręsti kelionių klausimus palankesnėmis kainomis. www.flylal.com įdiegta ne tik skrydžių bilietų pardavimo, bet ir automobilių nuomos, viešbučių rezervavimo, draudimo, kelionių gido elektroninės paslaugos.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.31737113sec.