Čekijos turizmo centras pradėjo darbą Lietuvos rinkai

Nuo š. m. sausio 1 dienos Čekijos turizmo centras Varšuvoje pradėjo darbą Lietuvos rinkai. Dabar visą Jūs dominančią informaciją apie turizmo galimybes Čekijoje galima gauti ir lietuvių kalba.

Čekijos turizmo centras (Czech tourism) teikia turistinę informaciją apie Čekijos Respubliką ir jos turizmo išteklius, organizuoja pažintines keliones žurnalistams ir turizmo agentūroms. Platina informacinius leidinius 17 skirtingų kalbų, publikuoja spaudos apžvalgas čekų, anglų, vokiečių, prancūzų ir rusų kalbomis apie turizmo industriją, kultūrą, sportą ir transportą elektroniniame žurnale (http://bulletin.czechtourism.cz/).

Arčiau susipažinti su centru kviečiame š.m. vasario 27 – kovo 1 d. Vilniuje, Vivatour turizmo parodos metu. Tai bus pirmas kartas, kai Čekija pristatys savo turizmo galimybes Lietuvoje.

Paruošėme informaciją apie visus Čekijos turistinius regionus, aktyvų, pažintinį, sveikatingumo turizmą, svarbiausius Čekijoje kultūros ir sporto renginius bei apgyvendinimą. Stende Jūs gausite nemokamus Čekijos regionų, kelių ir kempingų žemėlapius bei spalvingus informacinius bukletus apie Prahą ir kitus įspūdingus Čekijos miestus, UNESCO paveldo objektus, pilis ir rūmus, aktyvų poilsį, sveikatingumo kurortus, verslo ir konferencijų turizmą.

Susisiekti su Čekijos turizmo centru galima el. paštu [email protected], tel. Lenkijoje +48 22629 29 16, faksu +48 22627 95 55

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16488791sec.