Kelionių naujienos. Kur ilsėsimės ir keliausime šiemet

Kelionių naujienos. Kur ilsėsimės ir keliausime šiemet

keliones

Ilgėjantys saulės spinduliai ir džiugūs paukštelių balsai suvirpina širdis kelionių ilgesiu. Visi, kas bent kartą buvome išsiruošę toliau nuo savo namų, pagavome šį virusiuką ir jau kuriame atostogų planus. Kur keliausime šiemet?
Užsukame į vieną geriausiai užsirekomendavusių tarp keliautojų agentūrų „Kelionių akademija” ir teiraujamės apie šio sezono kelionių naujienas.
Vartome puikų šios agentūros katalogą ir iš paties direktoriaus Donato Kireilio lūpų sužinome visas šio sezono naujienas. Viena iš jų - „Pietų Europa: apgyvendinimas ir pažintinės kelionės šalyje”. Kita - „Egzotinės kelionės su lietuviu vadovu ir populiarausios egzotinės kelionės”

Išties, mus, vėsesnio klimato gyventojus, vasarą labiausia vilioja Pietų Europa. Šiemet „Kelionių akademija” siūlo daug patrauklių poilsio vietų. Atsižvelgiant į galimybes, galima rinktis nuo 2 iki 14 nakvynių pažintines keliones ir derinti jas su poilsiu. Tereikia panorėti ir jau savaitgalį galima pasinerti į Egėjo, Viduržemio ar Jonijos jūros bangas. Visi ieškome pigesnio varianto, todėl labai svarbu atostogas planuoti iš anksto ir kelionę užsisakyti kuo anksčiau. Esame patyrę - kuo anksčiau perki, tuo mažiau moki. Žinoma, būna ir paskutinės minutės pasiūlymų, bet jie yra loterija ir galioja tik poilsinių kelionių paketams, o dirbančiam žmogui ne visada pavyks suderinti paskutinę minutę su savo atostogomis, ypač populiariausiais vasaros mėnesiais.

keliones
keliones

Pačios populiariausios poilsio šalys ir šiemet išliks Turkija, Graikija, ypač Kretos sala, Kroatija, Ispanija. „Kelionių akademija” taip pat siūlo ilsėtis Portugalijoje, Italijoje, Maltoje, Bulgarijoje bei Kroatijoje. Žinoma, gali būti paruoštas pasiūlymas ir kelionėms į kitas šalis. Keliautojai siūlomi apgyvendinti ne tik viešbučiuose, bet ir vilose bei apartamentuose - tiems, kam reikia didesnio privatumo, nestandartinių sprendimų ar vyksta didesnėmis grupėmis. Į poilsio vietą galite nuvykti automobiliu ar lėktuvu. Patyrę kelionių ekspertai jums parinks patį tinkamiausią variantą. Kol kas skrydžiai iš Vilniaus kai kuriomis kryptimis sudėtingi dėl tiesioginių skrydžių stygiaus, todėl siūloma skristi ir iš Rygos.

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiemet kelionių gurmanai rinksis tolimą egzotiką. Populiarios išlieka - Tailandas, Meksika, Šri Lanka, Indija. Kelionių akademija” šiemet pristato naujieną - keliones su lydinčiu vadovu iš Lietuvos. Tokios grupės renkamos į Indiją ir Nepalą, Kiniją, Malaiziją, Braziliją, Peru ir Boliviją, Keniją. Tai labai patrauklios, egzotiškos, leidžiančios patirti kultūrinį šoką, šalys.
Taip pat šiemetė naujiena - kelionės (rusų kalba) į Vietnamą ir Kiniją. Tai reiškia, kad šalyje prisijungiama prie rusakalbės grupės. Šios visos paskelbtos kelionės tikrai įvyks, galima ramiai planuotis. Agentūra taip pat paruošia patrauklius kelionės paketus pagal kiekvieno pageidavimą į bet kurią pasaulio šalį. Tėvų rūpestis -vaikų vasaros stovyklos

keliones
keliones

Kiekviena šeima galvoja ir apie vaikų stovyklas. Ten vaikai ne tik tobulėja, fiziškai tvirtėja, bet ir ugdo bendravimo įgūdžius, daug išmoksta. Ką pasirinkti, kur nukreipti savo atžalas? „Kelionių akademija” šiemet siūlo ilsėtis daugiau nei 20 stovyklų Lietuvoje ir užsienyje. Apie jas ir kitas vaikų vasaros poilsio galimybes skaitykite „Kelionių ir pramogų” žurnale balandžio mėnesio numeryje.


 

Keliones

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42700696sec.