«airBaltic» pristato 9 naujas vasaros skrydžių kryptis

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ kovo 29 d. pradeda vasaros skrydžių sezoną ir  pristato net 9 naujas skrydžių kryptis.

 

„Dėl esamų neramumų, sumažinome skrydžių skaičių Rytų kryptimi ir įsteigėme naujus maršrutus į populiarius ir saulėtus Viduržemio bei Baltijos jūrų regionų miestus. Toliau stipriname ir Skandinaviškų miestų pasiekiamumą, kaip Stokholmo, Geteborgo, Kopenhagos ir Alborgo bei pristatatome papildomus skrydžių maršrutus iš Talino į Berlyną bei Vieną. Keleivių patogumui paankstinome rytinius skrydžius Vakarų kryptimi, kad Hamburge, Miunchene, Paryžiuje, Londone, Amsterdame, Ciuriche ar Berlyne jie galėtų praleisti dar daugiau laiko“, – sako „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.  

 

Vasaros sezoną „airBaltic“ pradeda vykdyti naujus tiesioginius skrydžius iš Rygos, Talino, Dortmundo ir Frankfurto. „airBaltic“ naujai pradėjo skraidinti į Alborgą (Danija), Heringsdorfą (Uznamo sala, Vokietija), Dubrovniką (Kroatija), Salonikus (Graikija), Rodą (Graikija) ir Pizą (Italija). Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti bendrovės interneto svetainėje www.airbaltic.com.  

 

Keliones maršrutas

Skrydžių dažnumas

Skrydžiai numatomi nuo  

Kaina *, 

„Basic“ bilietas 

Kaina*, 

„Business Elite“ bilietas 

Ryga – Alborgas (Danija)

1 skrydis per savaitę

Balandžio 18 d.

69 eurai

350 eurai

Ryga – Dubrovnikas (Kroatija)

1 skrydis per savaitę

Gegužės 26 d.

99 eurai

425 eurai

Ryga – Salonikai (Graikija)

2 skrydžiai per savaitę

Birželio 5 d.

85 eurai

369 eurai

Ryga – Rodas (Graikija)

1 skrydis per savaitę

Birželio 12 d.

125 eurai

445 eurai

Ryga – Piza (Italija)

1 skrydis per savaitę

Birželio 13 d.

75 eurai

531 eurai

Talinas – Berlynas (Vokietija)

4 skrydžiai per savaitę

Gegužės 6 d.

55 eurai

319 eurai

Talinas – Viena (Austrija)

4 skrydžiai per savaitę

Gegužės 7 d.

69 eurai

359 eurai

Dortmundas – Heringsdorfas (Uznamo sala, Vokietija)

1 skrydis per savaitę

Gegužės 9 d.

149 eurai

-

Frankfurtas – Heringsdorfas (Uznamo sala, Vokietija)

1 skrydis per savaitę

Gegužės 9 d.

149 eurai

-

*Mažiausia kaina, įskaičiavus mokesčius, rinkliavas ir paslaugų įkainius; perkant per www.airBaltic.com, kiekis ribotas 

 

 

 Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų. Taip pat bendrovė siūlo tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos, o greitai pasiūlys skrydžius ir iš Baltijos pajūrio kurorto Heringsdorfe.

 

 

Apie „airBaltic“: 

„Air Baltic Corporation“ („airBaltic“) – punktualiausios pasaulio oro linijos, skraidinančios į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių miestų. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 25 lėktuvai: trylika „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen“ lėktuvų. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, inovatyvų ir pažangų aptarnavimą bei pasaulinį apdovanojimą „Phoenix Award 2010“ už verslo restruktūrizavimą. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų;  2014 m. „airBaltic“ pripažinta punktualiausia pasaulio oro linijų bendrove.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 16.04.2024 - 22.04.2024 Time for yourself! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
Latvija 145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87404394sec.