SAS didina skrydžių skaičių tarp Skandinavijos ir Pekino

Atsižvelgdamos į didelę paklausą, Skandinavijos avialinijos SAS didina skrydžių skaičių tarp Skandinavijos ir Pekino, o bendradarbiaudamos su aviakompanija „Air China“, siūlo patogų susisiekimą tarp Kinijos sostinės ir kitų svarbių šios šalies miestų.
„Skrydžių paklausa tarp Skandinavijos ir Kinijos yra ypač didelė. Paskutiniais mėnesiais šiais maršrutais skrendančiuose lėktuvuose vietų užimtumas siekė 90 procentų. Praėjusį mėnesį pradėję vykdyti kasdieninius skrydžius tarp Kopenhagos ir Pekino, nuo kitų metų kovo mėnesio ketiname didinti skrydžių maršrutu Stokholmas-Pekinas skaičių iki šešių kartų per savaitę“, – sako „Scandinavian Airlines International“ prezidentas Lars Sandahl Sorensen.
Pasak jo, SAS Kinijoje savo veiklą koncentruoja Pekine, iš kurio siūlo patogų susisiekimą su kitais svarbiais Kinijos miestais, tokiais kaip Šanchajus, Guangzhou ir Chengdu. Šiuos maršrutus aptarnauja SAS partnerė, būsima avialinijų aljanso „Star Alliance“ narė aviakompanija „Air China“.
„Kitais metais, rugpjūčio 8-24 d.d., Pekine vyks Olimpinės žaidynės. Dėl to dar labiau daugės norinčiųjų skristi į Kiniją. Džiugu, kad danų, norvegų ir švedų Olimpinių žaidynių komandos kelionei į Pekiną ateinančią vasarą jau pasirinko SAS avialinijas“, – sako „Scandinavian Airlines International“ prezidentas.
SAS keleiviai, kurie skrenda verslo arba „Economy Extra“ klase, esant galimybei Kinijos avialinijomis „Air China“ keliauja aukštesne klase: verslo klasės keleiviai – pirmąja, o „Economy Ekstra“ klasės keleiviai - verslo. Visų klasių SAS keleiviai gali mėgautis nemokama taip vadinama sutikimo ir asistavimo paslauga Pekino oro uoste.
Šiuo metu SAS vykdo 10 savaitinių skrydžių tarp Skandinavijos ir Kinijos. 2008 metų vasarą SAS tęs kasdieninius skrydžius tarp Kopenhagos ir Pekino, o skrydžius tarp Stokholmo ir Pekino vykdys šešis kartus per savaitę, t.y. iš viso trylika savaitinių skrydžių. Be to, pirmą 2008 metų ketvirtį Pekino oro uoste bus atidarytas naujas „Star Alliance“ terminalas bei įrengtas papildomas pakilimo takas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73888302sec.