Prasidėjęs vasaros sezonas Turkijoje, lietuvius skatina domėtis Alanya Crown Resort

Turkijos kurortuose prasidėjus šiltajam sezonui ir kelionių agentūroms pradėjus prekiauti skrydžių bilietais, nekilnojamojo turto veiklą užsienio kurortuose vystančio Burbonas specialistai pastebi suaktyvėjusį domėjimąsi vilomis lietuvių pamėgtame Alanya Crown Resort vilų komplekse.

"Nuo antros gruodžio pusės besidominčių apartamentais Turkijoje buvo vos keletas. Tokie žmonės dažniausiai jau anksčiau buvo susipažinę su informacija apie lietuvių kompleksą Turkijoje, todėl kreipdavosi ieškodami konkrečios informacijos. Tačiau nuo vasario antros pusės skambučių ir kreipimųsi, susijusių su vilų ir apartamentų kompleksu Alanya Crown Resort, akivaizdžiai padaugėjo." – sako nekilnojamojo turto veiklą užsienio kurortuose vystančios bendrovės Burbonas direktorius Remigijus Ragauskas.

Nekilnojamojo turto specialistų teigimu, įsigyti NT Turkijos kurortuose skatina investicinė alternatyva ir noras turėti antruosius namus saulėtuose kraštuose.

Dėl Lietuvos nekilnojamojo turto rinkos situacijos ir pasaulinių tendencijų yra nemažai norinčiųjų perskirstyti savo investicijų struktūrą ir nukreipti lėšas į didelio NT rinkos potencialio šalis. Investuotojus traukia įsigijimo kainos, sąlygos bei nuolatinis nuosavybės vertės augimas.

Be to, nekilnojamo turto įsigyti skuba ir tie žmonės, kurie negalvoja apie verslą ar investicijas. Paprasčiausiai juos traukia 10 mėnesių trunkantis vasaros sezonas, patogus bei malonus gyvenimas bei prabanga Alanya Crown Resort vilų, kurios įrengtos laikantis europietiškų architektūros tendencijų.

Burbono projektų vadovė Ieva Ragauskaitė, teigianti, kad įmonė beveik kiekvieną dieną sulaukia pageidaujančiųjų gauti daugiau informacijos apie statybų eigą, patvirtina NT rinkos patrauklumą: "Beribės Turkijos pakrantės, skalaujamos Vidužremio jūros, žemesnės kurortų kainos nei Portugalijoje ir Ispanijoje, infrastruktūros stiprinimas bei gausėjantis turistų skaičius – investuotojų garantija. Be to, pasaulinė Turkijos reklamos kampanija – komunikacija su visu pasauliu."

Kiekvienais metais didėjant kurortų statyboms Turkijoje, gerėjant gyvenimo sąlygoms netrūksta nei investuotojų, nei poilsiautojų

Apie Alanya Crown Resort:

Alanya Crown Resort –prestižinis vilų ir apartamentų kompleksas Turkijos kurorte, pradėtas statyti 2006 metais. Šiuo metu jame jau ruošiasi įsikurti 15 lietuvių šeimų. Vienintelis oficialus Alanya Crown Resort atstovas Lietuvoje – UAB "Burbonas".

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20960689sec.