SAS skraidins į San Franciską

Skandinavijos avialinijos SAS kitų metų pavasarį pradės vykdyti skrydžius tarp Kopenhagos ir San Francisko. Tai bus penktasis naujas tarpžemyninis SAS maršrutas per dviejų metų laikotarpį.

„Pradėdami skrydžius Kopenhaga – San Franciskas vykdome įsipareigojimą savo keleiviams pasiūlyti daugiau tiesioginių tarpžemyninių maršrutų į ir iš Šiaurės Europos regiono“, – sakė už tarpžemyninius skrydžius atsakingos SAS grupės aviakompanijos „SAS International“ vadovas Lars Sandahl Sorensen.

Pasak jo, praėjusiais metais SAS pasiūlė naujus maršrutus Stokholmas – Pekinas, Stokholmas – Bankokas ir Kopenhaga – Dubajus. Be to, nuo šių metų spalio 27 d. avialinijos taip pat pradės vykdyti skrydžius tarp Kopenhagos ir Delio.

„San Franciskas taps penktuoju JAV ir antruoju po Sietlo Jungtinių Valstijų vakarinės pakrantės miestu, į kurį SAS vykdys tiesioginius skrydžius iš Europos. Iki šiol penkerius metus mūsų klientai turėjo galimybę skristi į San Franciską per Sietlą ir Čikagą, todėl ypatingai džiaugiamės galėdami pasiūlyti tiesioginį susisiekimą oru tarp San Francisko ir Šiaurės Europos“, – sakė Lars Sandahl Sorensen.

Skrydžiai maršrutu Kopenhaga – San Franciskas bus vykdomi „Airbus A340-300“ orlaiviais. Jais skrendantys keleiviai galės rinktis vieną iš trijų SAS skrydžio klasių: verslo, ekonominės ekstra ir ekonominės.

SAS bus viena iš vos keletos avialinijų, siūlančių galimybę keliauti iš Europos į San Franciską aukštesnės kokybės ekonomine klase. Ekonominė ekstra klasė, kuria keliaujantieji gali naudotis daugeliu verslo klasės privalumų, praėjusį mėnesį buvo atnaujinta ir nuo tada skrendantieji šia klase gali naudotis specialiai jiems skirtos įgulos paslaugomis, rinktis iš platesnio patiekalų meniu bei mėgautis didesniu komfortu skrendant.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.64651704sec.