Serena Williams ir Rafael Nadal žaidė tenisą ant vandens

2008 m. kovo 26d., Majamis, Florida – Šiandien prasidedančio "Sony Ericsson Open" teniso turnyro atidarymo proga rengėjai nutarė surengti iki šiol neregėtą akciją – teniso mačą ant vandens.

Dvi pajėgiausios pasaulio raketės Serena Williams ir Rafael Nadal susirungė ant specialiai šiam mačui sukurto teniso korto, labiau primenančio futuristišką įrengimą, nei šiuolaikinę teniso aikštelę.

Įspūdingas mačas vyko ant naujai atsidariusio "Gansevoort South" viešbučio stogo. Teniso kortas buvo įrengtas virš 34 metrų ilgio baseino.

Teniso korto ant vandens parengimas užtruko 7 dienas – būtent tiek laiko ekspertai įrenginėjo permatomas platformas, ant kurių žaidė tenisininkės. Vėliau baseinas buvo užpildytas vandeniu, ant jo įtemptas tinklas.

"Sony Ericsson Open" yra penktas pagal dydį teniso turnyras pasaulyje. Tai vienintelis net 12 dienų trunkantis turnyras ATP ir "Sony Ericsson WTA Tour" serijų kalendoriuose. Nuo kovo 26 d. iki balandžio 6 d. vyksiančiame turnyre rungsis pajėgiausi pasaulio tenisininkai, šiame turnyre dalyvauja ir perspektyvus Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis.

Dabartinė "Sony Ericsson Open" čempionė Serena Williams džiaugėsi galėjusi išbandyti tenisą ant vandens. "Tai buvo kažkas naujo ir neįprasto. Žaidimas prieš Rafa ant vandens buvo labai intriguojantis."

Serenos varžovė Rafael Nadal teigė mėgstanti žaisti tenisą įvairiomis sąlygomis, tačiau žaisti ant vandens dar nebandžiusi. "Žaidimas prieš Sereną tokiomis sąlygomis buvo tikrai sudėtingas, tačiau labai azartiškas ir ypatingas. Tikrai nuostabu žaisti ant vandens ir šalia matyti vandenyną".

"Praėjusiais metais mes surengėme pirmąjį teniso mačą naktį ir varžybas Real Madrid CF futbolo stadione,- pridūrė "Sony Ericsson Mobile Communications" viceprezidentas ir marketingo vadovas Dee Dutta. – Šįkart tai buvo teniso mačas ant vandens. Manau, visi šie nepakartojami renginiai tikrai padės tolesniam teniso populiarumo augimui visame pasaulyje".

"Sony Ericsson" yra ne tik pagrindinis "Sony Ericsson Open" turnyro rėmėjas – kompanija nuolatos ieško būdų išskirti tenisą iš kitų sporto šakų ir rengia netradicinius sporto renginius. "Sony Ericsson" siekia išskirtinės turnyro kokybės ir didinti teniso populiarumą pasaulyje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32843089sec.