Lietuvos kino žvaigždė keliaus į Kanus

Vilnius, 2008 m. balandžio 7 d. Viena žymiausių pasaulio kosmetikos gamintojų "L`Oréal Paris", tęsdama savo ilgametes kino rėmimo tradicijas, kartu su didžiausiu Lietuvoje kino festivaliu "Kino pavasaris" jau antrus metus skelbia "Lietuvos kino žvaigždės" rinkimus.

Šiemet "Kino pavasario ‘08" žiūrovai turi galimybę išrinkti geriausią Lietuvos kino žvaigždę, kuri bus apdovanota kelione į garsųjį Kanų kino festivalį. Praėjusių metų "Lietuvos kino žvaigždės", kurią rinko kino festivalio organizatoriai ir komisija, laurai atiteko žavingajai Nelei Savičenko.

Konkursui nominuotos įžymiosios kino ir teatro aktorės – Nijolė Narmontaitė, Larisa Kalpokaitė, Vaiva Mainelytė. "Lietuvos kino žvaigždės" kandidatūras išrinko "Kino pavasario" organizatoriai. Tokį pasirinkimą lėmė didžiulis šių aktorių indėlis į kino istoriją, įsimenantys artisčių vaidmenys. Mūsų nuomonei pritarė daugelis kino menininkų, kritikų, ekspertų ir kitų kino gurmanų", – pasirinkimo kriterijus aiškina Artūras Kasperavičius, "L`Oréal Paris" atstovas Lietuvoje.

Balandžio 6-17 dienomis kiekvienas atėjęs į "Kino pavasario ‘08" filmą prie įėjimo į salę gaus skrajutę, kurioje pasirinkęs vieną iš trijų pretendenčių ir pažymėjęs kontaktinius duomenis, turės įmesti į salėse esančias balsadėžes. "Tikimės didelio festivalio lankytojų susidomėjimo "Lietuvos kino žvaigždės" konkursu – savo geriausiąją turės galimybę išrinkti apie 50 tūkst. "Kino pavasario" žiūrovų. Nugalėtoją paskelbsime balandžio 17-ąją, festivalio uždarymo metu", – pasakoja A.Kasperavičius.

Pasak organizatorių, kasdien penki balsavę laimingieji bus apdovanoti "L‘Oréal Paris" prizais. "Lietuvos kino žvaigždės" konkurso nugalėtojai "L‘Oréal Paris" įteiks akreditaciją į Kanų kino festivalį, kuris vyks gegužės 14-25 dienomis.

Apie "L‘Oréal Paris" kino tradicijas

"L‘Oréal Paris" jau daugiau nei 10 metų bendradarbiauja su įžymiuoju Kanų kino festivaliu, praėjusiais metais atšventusiu savo šešiasdešimtąsias metines. Vienas didžiausių pasaulyje kosmetikos gamintojų taip pat remia ir Berlyno bei Maskvos kino meno festivalius bei jau antrus metus organizuoja "Lietuvos kino žvaigždės" rinkimus "Kino pavasaryje".

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91857481sec.