Lietuva vilioja Lenkijos pajūrio gyventojus

Lietuva pristatoma parodoje „GTT“ (Gdańskie Targi Turystyczne), kuri balandžio 10-12 dienomis vyksta Gdanske, Lenkija. Trimiesčiu vadinami Gdanskas, Sopotas ir Gdynia - tai sparčiai augantys miestai, kurių gyventojai dažnai keliauja į užsienį. Todėl Lietuvos pristatymai GTT parodoje yra išties svarbūs. Šiemet Lietuvos turizmo informacijos centras (TIC) Varšuvoje kartu parengė specialų pristatymą turizmo įmonėms iš Pamarės regiono. Kelionių rengėjai susipažins su Lietuvos turizmo naujovėmis ir projektu „Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009“.

„Manau, kad Lenkijos pajūrio gyventojai ypač domėsis „Vilniaus – Europos kultūros sostinės“ programa, nes Vilnius ir Gdanskas yra miestai partneriai. Gdanske dažnai vyksta įvairūs renginiai, susiję su mūsų sostine, pavyzdžiui, Kaziuko mugė, – teigia O. Ožarenkova, Lietuvos TIC Varšuvoje direktorė. Tikimasi, kad apsilankę Lietuvos stende Gdansko gyventojai norės dar geriau pažinti mūsų šalį ir kultūrą.

Per turizmo parodas Lenkijoje vis dažniau prisistato atskiri Lietuvos regionai. „Džiugu, kad Gdanske Lietuvai atstovaus Alytaus turizmo informacijos centras, kuris pastaruoju metu deda daug pastangų pristatydamas savo regioną“, – sako O. Ožarenkova. – „Kaip rodo patirtis, jei parodoje šalis pristatoma ne tik bendrai, bet ir atskirais regionais, parodos lankytojų susidomėjimas yra žymiai didesnis.“

Lietuvos stende gausu informacijos apie mūsų šalies turizmo naujienas, vandens parkus Druskininkuose ir Vilniuje, sveikatingumo turizmą bei aktyvaus poilsio galimybes.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54153085sec.