Turizmo naujienos parodoje „Jantur- 2008“

2008.04.10-12 dienomis, Karaliaučiuje/Kaliningrade, parodų centre „Baltik - Expo“ jau 12 kartą vyko dvi parodos „Jantur Baltija-2008“ ir „Jantur: turizmas. Sportas. Poilsis – 2008“.

Rusija – viena iš prioritetinių Lietuvos atvykstamojo turizmo rinkų. Atvykstančių į Lietuvą Rusijos gyventojų skaičius turėtų žymiai padidėti prisijungus prie Šengeno zonos.

Tarp 36 populiariausių turizmo krypčių Lietuva užima 21 vietą (Estija – 30, Latvija – 32).Potencialiausi šalies regionai turizmui į Lietuvą: Maskva, Sankt Peterburgas, Kaliningradas, Jekaterinburgas, Samara, Nižnij Novgorodas, Kazanė.

Šioje parodoje dalyvavo Nidos kultūros ir informacijos centro „Agila“ darbuotojai, bei turizmo atstovai iš Druskininkų ir Palangos. Turistines galimybes pristatė daugiau kaip 70 įmonių iš šių šalių: Ukrainos, Latvijos, Lietuvos, Lenkijos, daugelis Rusijos regionų, Turkijos, Graikijos ir kt.

Kelionių organizatoriai ir didžiausios kelionių agentūros pristatė šių metų naujoves, šiuolaikines turizmo galimybes.

Nidos kultūros ir turizmo informacijos centro „Agila“ stende buvo platinama Neringos turizmo verslo atstovų pateikta informacinė medžiaga, informacinis leidinys “Kuršių nerija” lietuvių, rusų, anglų, vokiečių,lenkų kalbomis. Didelio pasisekimo susilaukė originalaus dizaino Neringos turistiniai žemėlapiai išleisti 8 kalbomis. Informacinė medžiaga apie Neringą taip pat buvo platinama ir kompiuterinių technologijų pagalba( WORKSHOP).

Parodos lankytojai domėjosi apgyvendinimo galimybėmis Neringoje, ekologiniu mokesčiu autobusams, numatomais kultūriniais renginiais, laisvalaikio praleidimo galimybėmis, apgyvendinimo ir maitinimo paslaugas teikiančiomis įmonėmis.

Už aktyvų turizmo informacijos propagavimą, Nidos kultūros ir informacijos centro „Agila“ atstovai buvo apdovanoti diplomu.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24139786sec.