Lietuviai galės keliauti ir į Bankoką ir Goa

„Novaturas“ nuo šių metų rugpjūčio mėnesio savo klientams, norintiems ilsėtis Tailande, pasiūlys įsigyti tiesioginių skrydžių keliones į šios šalies sostinę Bankoką. Keliaujantieji su „Novaturu“ taip pat galės tiesiogiai vykti ir į Indijos kurortinę zoną Goa. Šiais metais bendrovė planuoja įvykdyti 11 skrydžių į Bankoką ir 5 – į Goa.

„Lietuvoje daugėja žmonių, kurie jau aplankė Viduržemio jūros kurortus, todėl išaugo poilsio tolimuose, egzotiškuose kraštuose poreikis. Tailandas viso pasaulio turistų maršrutuose yra viena iš populiariausių poilsio krypčių. Ji itin mėgiama ir tarp lietuvių, kurie iki šiol į šią šalį keliavo savarankiškai. Dabar poilsiauti Tailande bus dar paprasčiau, nes tiesioginiai tolimi skrydžiai yra ekonomiškesni tiek laiko, tiek finansine prasme“, – teigia kelionių organizatoriaus „Novaturas“ generalinis direktorius Vidas Paliūnas. Tiesioginiai skrydžiai į Goa buvo vykdomi jau šių metų pradžioje ir ši kryptis sulaukė didelio susidomėjimo, todėl prognozuojama, kad kelionės į Indiją iš Lietuvos bus paklausios dar ne vieną sezoną.

Tiesioginius skrydžius į Bankoką „Novaturas“ pradės vykdyti šių metų gruodžio 11 d., o įsigyti bendrovės organizuojamas keliones į Tailandą turistai galės jau prasidėjus išankstiniams žiemos sezono pardavimams – rugpjūčio mėnesį. Su kelionių organizatoriumi „Novaturas“ lietuviai ilsėtis Tailande galės nuo gruodžio pradžios iki kovo pabaigos.

Pirmasis žiemos sezono tiesioginis reisas į Goa vyks šių metų lapkričio 13 d., o poilsinis sezonas tęsis iki gruodžio vidurio. Visi tiesioginiai skrydžiai tiek į Bankoką, tiek į Goa bus vykdomi iš Vilniaus.

Anot V. Paliūno, poilsis Tailande ir Indijos kurortinėje zonoje Goa tarp lietuvių turėtų būti populiarus dėl sutaupyto tiesioginio skrydžio metu laiko bei patrauklios kelionės paketo kainos. „Stengsimės pasiūlyti įvairaus kainų lygio keliones, kad jos būtų prieinamos ir vidutines pajamas gaunantiems žmonėms“, – teigia V. Paliūnas.

Smulkesnė informacija: www.novaturas.lt 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.60697103sec.