Apie Vilnių - Iberia aviakompanijos žurnale

Nuo liepos didžiausios Ispanijos aviakompanijos “Iberia” žurnale “Ronda”, kurį gali rasti lėktuvo kėdės atloše kiekvienas keleivis, išspausdintas straipsnis apie Vilnių.

„Reklama aviakompanijų leidiniuose – labai naudinga pristatant turistinę Lietuvą, paskleidžiant gerąją naujieną apie šalį. Tai galimybė sudominti potencialius turistus, kurie galbūt nėra daug girdėję apie mūsų šalį ar nebuvo planavę pas mus atvykti, rinktis kelionę į Lietuvą, - sako Nijolė Kliokienė, Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos direktoriaus pavaduotoja, laikinai einanti departamento direktoriaus pareigas.

11 puslapių straipsnyje su iliustracijomis pasakojama apie Lietuvos sostinės istoriją, architektūrą, aprašomos lankytinos vietos bei pristatomi šalies Tūkstantmečio bei „Vilniaus - Europos kultūros sostinės“ renginiai.

„Iberia“ aviakompanija skraido į 108 miestus, esančius 44 valstybėse. 2007 metais įmonė aptarnavo 32 milijonus keleivių.

Lietuvos turizmo informacijos centro Barselonoje vadovas Raimundas Michnevičius džiaugiasi, kad ši publikacija – tai informacijos centro gražaus bendradarbiavimo su vienu žymiausių ispanų žurnalistu Oscar Ellas, kuris ne kartą viešėjo Lietuvoje, rezultatas.

Šiais metais planuojama surengti pažintines keliones į Lietuva 200 užsienio žiniasklaidos atstovų.

 

Lidija Bajarūnienė

Vyr. specialistė užsienio ryšiams

Tel. 210 87 24

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14703012sec.