Harley-Davidson gamykla Las Vegase (JAV) pristatė 2009 metų naujienas

2008 liepos 22-24 dienomis Las Vegase, JAV įvyko kasmetinis viso pasaulio Harley-Davidson dilerių susirinkimas, kuriame buvo pristatytos 2009 metų kompanijos naujienos. Šiame renginyje, kuriame kasmet susirenka virš 8000 atstovų iš penkių kontinentų, – pirmąkart dalyvavo ir Lietuvos Harley-Davidson įgalioti atstovai – UAB Motobaltic. Įmonę Motobaltic atstovavo jos valdybos nariai Darius Čibonis, Agris Barda ir Gatis Panavs.

Renginyje buvo pristatyti naujausi 2009 metų Harley-Davidson motociklų modeliai bei kitų metų firminės drabužių ir aksesuarų kolekcijos. Kasmetinis viso pasaulio kompanijos atstovų susirinkimas – taip pat skirtas pateikti kitų metų motociklų bei ribotu kiekiu gaminamų rūbų "Fashion" kolekcijos užsakymus. Susirinkimo dalyviai tris dienas galėjo apžiūrinėti veikiančią kompanijos naujienų parodą, tiesiogiai bendrauti su gamyklos atstovais ir pateikti užsakymus išskirtinėms, ribotu kiekiu leidžiamoms drabužių bei aksesuarų kolekcijoms. Paraleliai viso renginio metu vyko techninio bei rinkodaros pobūdžio seminarai, kuriuose pasisemta neįkainojamos patirties bei įspūdžių "iš pirmų lūpų".

Neatskiriama kasmetinio renginio programos dalis – pusryčiai naujiems atstovams su Harley-Davidson kompanijos pasaulinio biuro vadovybe, kuriuose kasmet dalyvauja ir legendinis kompanijos įkūrėjo anūkas, dizaino departamento vadovas Willie G. Davidson. UAB Motobaltic atstovai turėjo unikalią galimybę susipažinti ir užmegzti dalykinius santykius su kitų šalių atstovais bei centrinio Harley-Davidson biuro vadovybe. Naujų atstovų pusryčius vainikuoja bendra nuotrauka su kompanijos vadovais, su legendiniu Willie G. priešaky.

Gamintojas pateikė keletą malonių netikėtumų motociklų modelių gamoje. Bene didžiausia 2009 metų naujiena – triratis Harley-Davidson modelis. Tai pirmasis serijiniu būdu gaminamas Harley-Davidson triratis, sukurtas per ilgus metus tvirtai užsirekomendavusio Ultra Glide modelio bazėje. 2009 metais jis bus platinamas JAV ir Kanados rinkose, Europą ši naujiena pasieks 2010 metais.

Tačiau kita įspūdinga naujiena pradžiugins jau 2009 metais ir Lietuvos bei visos Europos Harley-Davidson mėgėjus – tai jėgos, stiliaus ir veržlumo simbolis V-ROD Muscle. V-Rod Muscle pratęs sportiškąją VRSC modelių liniją, kuri savo pasirodymu 2002 metais sudrebino sportinių motociklų gerbėjų širdis ir sukėlė nemažai kontraversiškų vertinimų klasikinių Harley-Davidson gerbėjų tarpe. Po kelių metų dienos šviesą išvydęs Night Rod Special modelis savo pasirodymu padėjo tašką diskusijoms ir viso pasaulio "harlėjų fanai " vieningai priėmė VRSC modelių klasę į legendinę Harley-Davidson šeimą.

Naujojo šeimos nario V-ROD Muscle dizainas pabrėžia šio motociklo sportinę kilmę, o jo variklio patobulinimai kilę tiesiai iš lenktynių trasos. Charakteringas V-Rod Muscle bruožas – iki šiol VRSC šeimoje nematytas išmetimo vamzdžių išdėstymas: po vieną vamzdį abejuose motociklo šonuose. Jau tradicija tapęs platus 240 mm galinis ratas vos pridengtas nauju aukštai nukirstu galiniu sparnu, po kuriuo paslėpti siauri šviesos diodų posūkio signalai bei galinis žibintas. Visa tai dar labiau pabrėžia sportinę motociklo prigimtį.

Į Jūsų galinio vaizdo veidrodėlį agresyviai žiūri naujo dizaino V-Rod Muscle variklio aušinimo angos, tačiau teturite akimirką joms pastebėti, kadangi šis naujokas pralėks lyg vėjas, nešamas 1250 kubinių centimetrų skysčiu aušinamo, naująjį Muscle vardą pateisinančio variklio.

Trečią naujieną sunkiau pasebėti plika akimi, tačiau ją neabejotinai pajaus visi 2009 metų Touring modelių pirkėjai, nes gamintojas iš principo perdarė šių kelioninių motociklų rėmo ir pakabos konstrukcijas.

Daugybė smulkesnių dizaino patobulinimų ir naujos spalvų gamos 2009 metais papuoš bene kiekvieną Harley-Davidson modelį.

UAB Motobaltic klientai galės įsigyti V-Rod Muscle ir kitus naujausius Harley-Davidson gaminius 2009 metų pavasarį. Rūpestingiausi pirkėjai jau dabar skuba pateikti užsakymus riboto kiekio modeliams.

Per pirmą 2008 metų pusmetį Lietuvos statistikos departamento duomenimis šalyje užregistruota 11 naujų Harley-Davidson motociklų, iš kurių per tą laikotarpį 8 pardavė UAB Motobaltic. Dar keletas naujų plieno žirgų iš Motobaltic sandėlio iškeliavo į kaimynines šalis. Naujų motociklų rinka Lietuvoje yra kūdikystės stadijoje. Griežtėjančios auto-moto technikos importo iš JAV sąlygos ir didėjantis klientų sąmoningumas ir reiklumas aukšto lygio aptarnavimui suteikia puikias perspektyvas naujų motociklų verslui. Kompanija Motobaltic drąsiai planuoja ateitį ir jau dabar komplektuoja užsakymą plačiam 2009 metų modelių asortimentui.

Visi kalba apie esamą ar artėjančią krizę – tačiau kompanijos atstovai neabejoja, kad dauguma Premium klasės pirkėjų yra žmonės, kurie sugeba uždirbti pinigus tiek augančiose, tiek ir krentančiose rinkose. Vienas rodiklių yra tai, kad UAB Motobaltic iki šiol tik vieną motociklą pardavė lizingu, visi kiti pirkėjai panoro mokėti patys nuo 60.000 iki 90.000 kainą už savo naują "harlėjų". Pirkėjams ramybę ir pasitikėjimą teikia UAB Motobaltic teikiama 24 mėnesių gamintojo garantija bei autorizuotas servisas. Nėra abejonių, kad Lietuvoje kur kas daugiau nei 11 žmonių turi (ir net ekonominės krizės atveju turės) pakankamai pinigų savo svajonių motociklui – mūsų tikslas, kad kuo daugiau šių žmonių sužinotų apie egzistuojančią galimybę.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52270389sec.