Las Vegasas supažindina su ganksteriais ir kova prieš juos

Organizuoto nusikalstamojo pasaulio ir Las Vegaso tvarkos sergėtojų tematikai skirtas muziejus savo duris atvers jau 2010 metais. Nepasaint to, kad ekspozicija yra kriminalinio pobūdžio, Federalinis tyrimų biuras jau parėmė šią idėją ir pažadėjo muziejui padovanoti keletą eksponatų. Be to, planuojama, kad muziejui vadovaus buvęs FTB Las Vegaso skyriaus vadovas.

Muziejaus tematika buvo išrinkta balsavimo būdu - turistams buvo pasiūlyta įvarių variantų – magijos muziejus, azartinių žaidimų muziejus arba Las Vegaso ikonų - Franko Sinatros ir Elvio Preslio muziejus. Net 70% respondentų pirmenybė suteikė nusikalstamumo tematikai.

Muziejus nešlovins ganksterių, o pasakos apie jų daromą įtaką Las Vegaso organizuotam nusikalstamam pasauliui bei primins apie buvusius didžiulius konfliktus ir karus tarp tvarkos sergėtojų ir mafijos. Muziejaus vieta pasirinkta neatsitiktinai – tai kažkadaise buvusio federalinio teismo pastatas, kuriame vyko daug ir įvairių teismo procesų. Miesto valdžia mano, kad muziejus per metus galėtų pritraukti daugiau nei 800 tūkstančių turistų.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18643904sec.