Ieškoma septynių pasaulio stebuklų

2007 metų liepos 7 dieną Lisabonoje buvo išvardinti projekto Septyni pasaulio stebuklai nugalėtojai. Po nugalėtojų išvardinimo idėjos autoriai pasiūlė įsteigti dar vieną premiją - Septyni pasaulio gamtos stebuklai. Šios akcijos metu kiekvienas interneto svetainės www.natural7wonders.com lankytojas galėjo siūlyti savo nominaciją arba balsuoti už jau paminėtas vietas. Vienintelis kriterijus – siūlomas objektas negali būti žmogaus sukurtas ar pakeistas. Pasiūlymai buvo priimami iki šių metų rugpjūčio 8 dienos, o dabar iki gruodžio 31 dienos vyksta antroji projekto dalis.

Iš daugiausiai surinkusių balsų į priekį įsiveržė 77 gamtos paminklai, kurie dabar pradėjo tarpusavio kovą. Iš kiekvienos valstybės negali būti daugiau nei vienas finalistas. Naujasis balsavimo etapas tęsis iki 2009 metų liepos 7 dienos, po kurio bus išrinktas 21 kandidatas. Naująjį septynių pasaulio gamtos stebuklų nugalėtoją sužinosime 2009 metų liepos 21 dieną. Tarp kandidatų yra: Baikalo ežeras (Rusija), Gango upė (teka Indijoje ir Bangladeše), Everesto viršukalnė (Nepalas, Kinija), Raudonosios jūros koralų rifai (Egiptas, Jordanija, Omanas, Izraelis), Iguassú krioklys (Argentina, Brazilija), Didysis Australijos Barjerų rifas ir daugelis kitų nepakartojamo grožio ir įspūdingumo gamtos kampelių.

Balsavimas yra nemokamas, tačiau lankytojai turi prisiregistruoti svetainėje. Balsuoti galima tik už septynis kandidatus. Įdomu, kad praeitame projekte balsavo daugiau nei 100 milijonų žmonių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17069507sec.