Išrinktos išradingiausios kelio nuorodos pasaulyje

Britų leidinys Telegraph siūlo susipažinti su keliomis išradingomis kelio nuorodomis pasaulyje, kurias keliautojai gali sutikti savo kelyje. Iškabos, nuorodos ir kelio ženklai ne visuomet pildo savo tiesioginę funkciją. Dėl menko kalbos mokėjimo, žodžių žaismo ar kitų priežasčių vietoj informacijos jie paprasčiausiai pakabinimai be jokios naudos. Pavyzdžiui, dėl kablelio nebuvimo ir žodžių ekonomijos draudžiama lankytis viename iš privačių golfo aikštynų Kalifornijoje, tačiau toje pačioje iškaboje informuojama apie šunis - „Field use by permit only no golfing dogs”. Tai verčia suprasti, kad tai yra šunys, kurie žaidžia golfą aikštynę, kurį draudžiama naudoti.

Indijos mieste Udaipur vienas pirsingo salonas turistams siūlo „Nose and ears are poked here”, ką reiktų suprasti kaip „vieta, kurioje jūs gausite į nosį ir į ausis”.

Ant Danville kelio (Ilinojaus valstijoje) prieš pasukant į kairę reikia atlikti ritualą– triskart reikia pasisukti į dešinę - „To go left make 3 right turns”.

Izraelyje keliautojai gali pamatyti vieną labiausiai intriguojančių kelio ženklų pasaulyje – strėlę, kuri yra po klaustuku.

Kokius užrašus, kelio ženklus ar nuorodas jums tekos matyti jūsų kelionės metu? Drąsiai rašykite į komentarų laukelį

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13499594sec.