Galimybė susipažinti su geriausiais Niujorko restoranais

Nepaisant esančios ekonominės situacijos, kuri smarkiai paplonino smagurių kišenes, Niujorke išleistas kelionės vadovas, kuriame pateikti geriausi miesto restoranai.

Naujausias Michelin Guide New York City kelionės vadovas geriausiu ir brangiausiu restoranu išrinko Masa suši restoraną, kurio lankytojai kišenėje turėtų turėti bent 450 JAV dolerių vienam asmeniui. Antruoju pateikiamas Per Se restoranas, kuriame pietūs vienam asmeniui kainuoja nuo 300 JAV dolerių. Be to, šis restoranas buvo aukštai įvertintas ir kito leidinio surengtoje apklausoje. „Kuklesnio” maisto gerbėjai aukštai įvertino DuMont hamburgerius, o vištienos ir barbekju mėgėjams siūloma apsilankyti Lucali ir Fette Sau. Visi minėti restoranai yra Brukline.

Leidykla pastebi, kad naujų restoranų skaičius pirmąkart sumažėjo, - 163 pernai ir 119 šiemet (tokia pat situacija buvo ir 2003 metais). Vidutinės išlaidos maistui miesto restoranuose yra 50 JAV dolerių. Kainomis Niujorką lenkia tik Las Vegasas. Kelionės vadovas supažindina ir su „normaliais” restoranais, kur kainos yra nuo 25-30 JAV dolerių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.9632659sec.