Alytaus kraštas buvo pristatytas tarptautinėje Poznanės turizmo parodoje Tour salon 2008

Alytaus turizmo informacijos centras spalio 16-18 dienomis dalyvavo tarptautinėje turizmo parodoje Tour salon 2008, vykusioje Poznanėje, – tai didžiausia tokio pobūdžio paroda Lenkijoje. Poznanė yra Didžiosios Lenkijos vaivadijos (Wielkopolskie) sostinė, kurioje gyvena daugiau kaip 570 tūkst. gyventojų. Miestas yra regiono komercinis, kultūrinis ir logistikos centras, jame veikia 13 valstybių konsulatai.

Lietuvos statistikos departamento duomenimis, lenkų turistų srautas į Lietuvą auga. Kalbant apie Alytaus miestą ir kraštą reikia pabrėžti, kad geografijos požiūriu jis yra dėkingoje vietoje, visai greta Lenkijos pasienis, galima pasigirti išskirtinio grožio gamta ir senomis iki šių dienų išsaugotomis tradicijomis. Todėl ne nuostabu, jog kasmet lenkų turistų čia daugėja. Tam įtakos turi ir tai, kad eilė metų Alytaus turizmo informacijos centras aktyviai dalyvauja tarptautinėse turizmo parodose Lenkijoje, kur pristatomas Alytaus miestas ir kraštas: lankytinos vietos – architektūros ir gamtos perliukai, viešbučių, pramogų ir maitinimo paslaugos, aktyvus ar ramus poilsis kaimo turizmo sodybose.

Poznanėje Lietuvosekonomines plėtros agentūros turizmo plėtros departamento originaliame stende buvo skirta vieta ir Alytaus kraštui. Šiemetinėje „Tour salon" parodoje dalyvavo 750 dalyvių iš 40 įvairių pasaulio šalių. Joje apsilankė per 30 tūkst. interesantų iš jų daugiau kaip 10 tūkst. turizmo srities profesionalų. Dvi parodos dienos buvo skirtos kaip tik jiems. Alytaus kraštas sulaukė ne mažai dėmesio, lankytojai mielai rinkosi turistinę medžiagą apie Alytų ir jo kraštą.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14532304sec.