Pažink 10 miestų ir jų geriausius viešbučius

Žinomo kelionių žurnalo Forbes Traveler ekspertų grupė vertino maždaug 800 pasaulio viešbučių pagal šiuos kriterijus: numeriai, servisas, interjeras, virtuvė, bendrosios patalpos, pramogų pasiūlymai, vieta. Sudarytas 10 pasaulio svarbiausių miestų „viešbučių” sąrašas. Visi minėtieji miestai garsūs savo kultūrine aplinka.

Honkongas, kadaise buvusi britų kolonija, dabar vėl priklauso Kinijai ir Forbes sąraše yra atstovaujama penkiais viešbučiais. Kiekvienas iš viešbučių priklauso didiesiems pasaulio viešbučių tinklams: InterContinental Hong Kong, Landmark Mandarin Oriental, The Peninsula, Conrad Hong Kong ir Four Seasons Hotel.


San Franciskas, dominuoja globaliųjų viešbučių tinklų liuksų klasės viešbučiai: Four Seasons, Mandarin Oriental, The Ritz-Carlton ir kiti.

Roma, joje yra penki į Forbes sąrašą įtraukti viešbučiai: Hotel De Russie, Hotel Eden, Hotel Hassler Roma ir kiti.

Venecija, emocijų ir įspūdžių kupinas miestas, esantis netoli Italijos sostinės. Išrinktieji viešbučiai: Bauer Hotel, Hotel Danieli Palace ir kiti.

Bangkokas, garsus pasaulyje savo puošniais viešbučiais. Ekspertai mini šešius šio miesto viešbučius: Four Seasons Hotel, The Oriental, The Paninsula, The Sukhothai ir kiti.

Dubajus, jau ateinančiais metais gali pakeisti Forbes viešbučių lyderių pozicijas, nes į šią atranką paraiškas pateikė šeši viešbučiai: Burj Al Arab, Jumeirah Beach Hotel ir Le Royal Meridien Beach Resort and Spa.

Paryžius, labiausiai lankytojų lankomas miestas pasaulyje ir didžiuojasi savo penkių žvaigždučių viešbučiais: Four Seasons Hotel George V, Hotel de Crillon, Hotel Le Bristol ir kiti (viso 7 viešbučiai).

Forbes ekspertai minėjo taipogi ir kitus miestus: Los Andželas (8 viešbučiai), Niujorkas (12 viešbučių) ir Londonas (14 viešbučių).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65330291sec.