Kuršių Nerijos pirmasis pristatymas Norvegijoje Reiseliv turizmo parodoje

Š.m. sausio 8 – 11 d. Neringa pirmą kartą buvo pristatyta tarptautinėje turizmo ir laisvalaikio parodoje Reiseliv 2009, kuri buvo surengta Norvegijoje, Lilestromo mieste. Kasmet šioje parodoje dalyvauja daugiau nei 1000 dalyvių apie 60 įvairių pasaulio kampelių. Šiais metais Reiseliv parodoje dalyvavo apie 147 šalys iš viso pasaulio bei įvairių Norvegijos miestų. Kasmet parodą aplanko apie 45 000 lankytojų.


Nors miestas ir buvo pristatomas kartu su kitais didžiaisiais Lietuvos miestais, Neringa taipogi sulaukė didelio susidomėjimo. Dauguma žmonių buvo nustebinti bei sudominti, kad Lietuvoje yra toks nuostabus gamtos kampelis. Todėl daugiausia stendo lankytojus domino apgyvendinimas, laisvalaikio galimybės bei informacija apie šį kurortą.


Nidos KTIC Agila reprezentuodama Neringos miestą šioje parodoje pristatė atnaujintą leidinį-albumą „Kviečia Neringa“ bei leidinį Neringa Kuršių Nerija Norvegų kalba, kuriame pateikiama visa turistui reikalingiausia informacija (nuo laisvalaikio iki patarimų, kaip geriausia pasiekti Neringą) bei šio regiono nuostabios nuotraukos.

Smulkesnė informacija: www.visitneringa.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23743081sec.