Briuselyje vaikai išdažė viešbučių kambarius

Vienas Belgijos sostinės Briuselio viešbutis nusprendė pritraukti klientus visai neįprastu būdu. Dėl pasaulinės finansų krizės sumažėjus rezervacijų skaičiui, viešbučio vadovybė nusprendė paversti kambarius originalesniais. Viešbutis Bloom! pasikvietė jaunuosius dailininkus ir paprašė jų išmarginti viešbutį žiedais, kuriuos motyvuoja viešbučio pavadinimas, - "Bloom" flamų ir anglų kalbose reiškia „žydėti”.

Jaunieji menininkai iš pradžių turėjo praeiti konkursą, kurio vienas iš pagrindinių kriterijų buvo amžiaus cenzas – kanditatai negalėjo būti vyresni nei 15 - likos metų. Be to, visi pretendentai turėjo būti gerai besimokantys dailės mokyklų auklėtiniai.

Iš viso buvo atrinkta beveik trys šimtai pretendentų iš įvairių ES šalių. Kiekvienam dailininkui buvo skirta po kambarį. Savo darbą kiekvienas iš jų turėjo baigti per aštuonias dienas. Viešbučio kambariai buvo išdažyti dviejomis spalvų gamomis: švelniomis – „moterų” ir tamsiomis – „vyrų”. Keli kambariai išmarginti pasakų herojų motyvais. Už darbą vaikai gavo 850 eurų.

„Neišdažyta” liko tik 18 kambarių, kurie skirti svečiams nesidomintiems gamtos motyvais. Šio viešbučio paslaugos nėra pigios. Vidutinė nakvynės kaina prasideda nuo 185 eurų. Yra specialių pasiūlymų, kurių metu kambarį galima rezervuoti už 90 eurų.

Viešbutis Bloom! yra Briuselio centre: rue Royale, 250.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99054098sec.