Po apklausos Rusijoje Jūrmala išrinkta geriausiu 2008 metų Baltijos kurortu

Jau ne pirmą kartą Zvezda.travel.ru – portalas, kuriame balsuoti ir reikšti savo nuomonę gali keliautojai ir turizmo profesionalai, išrinko įvairių nominacijų prizininkus. Turistai išrenka konkurso kandidatus. Nugalėtojai išrenkami balsuojant. Nominacijos: turizmo agentūra, aviakompanija, oro uostas, viešbutis, kurortas, valstybė, informacijos šaltinis. Balsavimas vyko nuo 2008 metų birželio 1 iki gruodžio 31 dienos. Balsavime dalyvavo 7 tūkstančiai internetinio portalo lankytojų. Nugalėtojai išskirti į 64 nominacijas iš 69 galimų.

Rusų keliautojai savo prioritetus suteikė šioms aviakompanijoms: geriausia vidinių Rusijos maršrutų ir NVS šalių aviakompanija - Aeroflot. Singapore Airlines jau antrus metus iš eilės užima lyderės pozicijas Pietvakarių Azijos, Australijos ir Okeanijos zonoje. Pirmą kartą tarp laureatų ir net į tris nominacijas pateko Lufthansa: kaip geriausia aviakompanija skrydžių Europoje, tarpžemininių skrydžių į Afriką, Centrinę ir Pietų Ameriką. Trečius metus apdovanojimas skirtas ir Transaero (Трансаэро), kuri pripažinta geriausia čarterine aviakompanija.

Iš Rusijos oro uostų geriausiu vėl pripažintas Maskvos Domodedovo oro uostas, o geriausiu užsieno oro uostu – Londono “Heathrow”.

Nominacijoje "Geriausias kurortas" turistai daugiausia balsų atidavė Kemerai (Turkija), Agadiru (Marokas), Dubrovnikams (Kroatija), Kanarų saloms ir Kosta Doradai (Ispanija). Tarp laureatų yra ir Jūrmala (Latvija), Šarmelšeihas (Egiptas), Maldivų salos, Varadero (Kuba) ir pirmą kartą Bali (Indonezija), Rio de Žaneiras (Brazilija), Gold Coast (Australija). Nuolatinis geriausias Juodosios jūros kurortas yra Soči (Rusija). Geriausiu kalnų slidinėjimo kurortu Rusijoje išrinktas– Dombai.

Geriausia turizmo TV laida pripažinta "Вокруг Света". Geriausiu turizmo žurnalu jau trečius metus tapo GEO, o neformaliu leidiniu - "Комсомольская правда". Geriausia internetine svetaine išrinktas portalas apie Čekiją www.ilovecz.ru, geriausiu turizmo operatoriumi ir geriausia agentūros svetaine pripažinta www.nevatravel.ru ("Нева"), geriausias turizmo atstovas - www.visitkorea.ru (Korėjos nacionalinė turizmo organizacija).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19873405sec.