Reikjaviko centre atidarytas naujas hostelis [1]

Islandijos sostinės centre atidarytas naujas hostelis – arba kitaip – jaunimo nakvynės namai. Anksčiau Reykjavik Hostel, kuris priklausė hostelių tinklui Hostelling International, buvo populiariame, tačiau nuo miesto centro nutolusiame Laugardalur Valley rajone. Naujasis hostelis Reykjavik Downtown Hostel yra Reikjaviko centre šalia turistų pamėgtų ir lankomų senovinių kvartalų.

Svečiams skirta 18 kambarių (dviejų, keturių ir dešimties lovų), virtuvė, nemokamas Wi-Fi ryšys, 24h servisas bei tranporto paslaugos vežimui iš/į oro uostą. Vidutinė kaina 3800 kronų (24 eurai).

Hostelio adresas: Vesturgata 17101, Reikjavikas

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 Juste 03/05/2009 13:52 Senasis Hostelis, Reykjavik City Hostel, niekur nedingo, jis taip pat sekmingai veikia:) Tik vasara jis buna perpildytas ir jau keli menesiai pries sezona sunkiai galima rasti jame laisvu vietu, todel tos pacios HI asociacijos, buvo atidarytas naujas hostelis - Reykjavik Downtown Hostel.

Beje, cia ideta nuotrauka yra is senesniojo Reykjavik City Hostel.

Bet kokiu atveju, rekomenduoju abu hostelius, tikrai nenusivilsit, ypac tie, kuriu prioritetas yra draugiskas aptarnavimas ir paprasta, patogi, jauki aplinka.

Geru ispudziu Islandijoje!


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20856786sec.