Liepoja aktyviai ir atraktyviai pristatė save lietuviams

Vasario 27 - kovo 1 dienomis Viļniuje vyko tarptautinė turizmo paroda „VIVATTUR 2009”, kurioje plačiai pristatytos Liepojos miesto bei rajono turizmo paslaugos.

Dalyvavimu tarptautinėje turizmo parodoje Vilniuje Liepojos regiono turizmo informacijos biuras užbaigė turizmo parodų sezoną. Šiemet Liepoja ir jos rajonas Lietuvoje pristatytas kaip niekad informatyviai – miestui ir rajonui buvo išnuomotas atskiras stendas, kuriame savo turistines paslaugas reklamavo 12 dalyvių: viešbučiai „Promenade Hotel”, „Līva”, „Hotel Kolumbs”, „Fontaine Royal”, „Jūrnieka ligzda”, svečių namai „Šķiperi” ir „Vērbeļnieki”, turizmo agentūra „Maks”, Rucavos apylinkių turizmo verslo atstovai, Latvijos Pieno muziejus, Karinio uosto kalėjimas ir turizmo informacijos biuras. Parodoje buvo pristatyta turistinė Liepojos miesto ir rajono medžiaga lietuvių ir latvių kalbomis. Be to, atstovai buvo paruošę ir vizualinę medžiagą –filmuotus vaizdus ir nuotraukas.

Parodos lankytojų susidomėjimas Liepoja buvo nelauktai didelis; parodos metu vyko ir loterija, kurioje dalyvavo visi užpildžiusieji anketas. Loterijos prizus įsteigė viešbutis „Promenade Hotel”, viešbutis „Kolumbs” ir Karinio uosto kalėjimas. Loterijos nugalėtojais tapo: Romanas Darulis (jis galės sudalyvauti Karinio uosto kalėjimo realybės šou „Už grotų”, Jonas Malinauskas (jis laimėjo savaitgalį viešbutyje „Hotel Kolumbs” ir Vaida Barysaitė – (taipogi savaitgalis „Promenade Hotel”).


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19309807sec.