Malta tapo nardymo sostine Viduržemio jūros zonoje

Populiariaus, povandeninio pasaulio mėgėjams skirto britų leidinio Diver 35 tūkstančių skaitytojų auditorijos nuomone, Malta yra geriausiųjų „geriausia 2008 metų vieta povandeniniam nardymui” trejetuke. Malta nusileido tik Šarmelšeichui ir Maldyvų saloms. Todėl Maltą galima laikyti povandeninio nardymo sostine Viduržemio jūros zonoje.

Povandeninis nardymas Maltoje yra labai populiarus. Daug šio nardymo mėgėjų iš viso pasaulio mano, kad verta bent kartą nuvykti į Maltą ir panardyti jos vandenyse. Maltos archipelagai traukia savo topografiniais dariniais, vandens skaidrumu, floros ir faunas gausa. Geromis oro sąlygomis vandens skaidrumas siekia nuo 30 iki 50 metrų. Nardytojai pamėgo uolėtą pakrantės reljefą. Nuskendusių laivų ieškotojams Maltoje taipogi nestigs įspūdingų akimirkų.

Kasmet į Maltą atvyksta daugiau nei 50 tūkstančių nardymo mėgėjų. Be to, Maltoje ir Gozo saloje yra nemažai nardymo mokyklų, kuriose galima įgyti net tarptautinį sertifikatą, kuris suteikia teisę nardyti bet kurioje pasaulio vietoje.

 

 


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.57221508sec.