Britų turistų skundai dažnai būna absurdiški

Britų turizmo agentūrų asociacija publikavo 20 absurdiškiausių skundų sąrašą. Britų laikraštis The Telegraph rašo, kad britų turistai dažnai skundžiasi baltu smėliu, jūros žuvimis ir drambliais Azijoje.
Pavyzdžiui, vienas poilsiautojas skundėsi tuo, kad jo vienvietis viešbučio kambarys kur kas mažesnis nei jo draugų trivietis numeris. Kiti britai nusivylė aptarnavimu, kai sužinojo, kad namo iš Jamaikos teks išskristi dešimtą valandą, o jų draugams iš JAV – tik trečią popiet. Vienos turizmo kompanijos klientai skundėsi, kad Ray Ban prekinio ženklo saulės akiniai, kuriuos jie įsigijo iš vieno gatvės pardavėjo už 4 JAV dolerius, juos labai nuvylė. Tuo tarpu vienam turizmo agentūros darbuotojui teko išklausyti daugybę priekaištų už tai, kad jis iš anksto neinformavo apie tai, kad vandens atrakcionų parke reikės turėti maudymosi kelnaites. Dar vienas britų turistas skundėsi dėl to, kad jo niekas neperspėjo, kad uodai gelia. Skundų sąraše yra ir šovinistinio pobūdžio preikaištai, pavyzdžiui: vienam britui nepatiko, kad Ispanijoje gyvena tiek daug ispanų.

Britų turizmo agentūrų asociacija pabrėžė, kad skundų skaičius kasmet vis auga. 2007 metais asociacija gavo19,5 tūkstančio skundų, o 2008 metais šis skaičius išaugo iki 22 tūkstančių. Asociacija pažymi, kad oro transporto keleivių skundų skaičius per pirmus tris 2009 metų mėnesius išaugo 10%, palyginus su tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais.

 

Travelnews.lt/The Telegraph


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20673704sec.