SAS dovanoja savo keleiviams Copenhagen Card

Aviakompanija SAS visiems keleiviams, kurie iki šių metų gegužės 31 dienos skris į Danijos sostinę Kopenhagą, dovanoja miesto kortelę Copenhagen Card, su kuria galima nemokamai naudotis miesto transportu, lankytis daugelyje muziejų ir turistinių vietų bei gauti nuolaidų įvairuosie miesto restoranuose. Copenhagen Card galioja 24 valandas nuo jos aktivizavimo momento.

Copenhagen Card nemokamai gauna kiekvienas keleivis, kuris yra įsigijęs bilietą SAS reisams į Kopenhagą ir atgal (vidiniai Skandinavijos reisai į šį skaičių neįeina). Pasiūlymas galioja visiems SAS tarifams, išskyrus grupių bilietus. Kartu su kortele Copenhagen Card keleiviai gaus ir kelionių vadovą anglų kalba su miesto žemėlapiu ir turizmo objektų sąrašą.

Copenhagen Card galima gauti kasdien atskridus į Kopehagos uostą nuo 6:00 iki 23:00 val. ir 3-iojo terminalo informacijos centre parodžius savo bilietą.

Ši miesto kortelė įprastai kainuoja 30 eurų. Galima įsigyti ir 72 valandas galiojančią kortelę, kuri kainuoja 60 eurų. Taipogi nuo šių metų balandžio 1 dienos Copenhagen Card objektų sąrašą papildė ir garsusis Tivoli pramogų parkas.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.302495sec.