Nauja SAS paslauga – skrydžio registracija mobiliuoju telefonu

Nuo 2009 metų balandžio 15 dienos aviokompanija SAS savo klientams siūlo kai kuriuos kelionės formalus tvarkyti mobiliuoju telefonu.

Naująja paslauga galės pasinaudoti visi keleiviai, turintys prieigą prie (WAP) mobiliojo interneto ryšio. Prisiregistravus SMS žinute ar svetainėje SAS Mobile Portal (www.sas.mobi), tereikės patvirtinti savo skrydžio detales ir gauti mobiliąją įsėdimo į lėktuva kortelę (Mobile Boarding Pass) su 2D brūkšniniu kodu. Šioje kortelėje bus nurodyta ši informacija: reiso numeris, vieta, išvykimo ir atvykimo laikas. 2D brūkšninis kodas bus reikalingas registruojant bagažą SAS savitarnos skyriuose (SAS Self Service Kiosks), einant pro apsaugos kontrolę ar atliekant Fast Track (greitosios linijos) apsaugos kontrolės patikrą bei norint patekti į poilsio zonas.

„Šiuo metu apytikriai 10% SAS keleivių SMS žinutėmis registruojasi savo skrydžiams. Mūsų tikslas – iki 2011 metų pasiekti 80% ribą,” teigia SAS regioninis atstovas Baltijos ir NVS šalyse Marekas Pedersenas (Marek Pedersen). „Mums labai svarbu, kad kelionės su SAS būtų patogesnės ir malonesnės mūsų klientams. Mobilioji registracija yra kur kas patogesnė ir taupo žmonių laiką, todėl mes planuojame šią paslaugą įvesti jau šiemet, pasibaigus bandomajam laikotarpiui”, teigia jis.

Bandomuoju laiktorapiu (nuo balandžio 5 iki liepos 1 dienos) keleiviai galės įvertinti šios SAS Scandinavian Airlines paslaugos efektyvumą septiniuose oro uostuose: Kopenhagoje, Gioteborge, Helsinkyje, Londone (Hitrow), Osle, Stavangere ir Stokholme.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13256717sec.