Čekiško alaus ir gastronomijos šedevrų – į Prahą

Gegužės pabaigoje Praha verta aplankyti tiems, kas mėgsta skaniai pavalgyti bei užgerti viską čekišku alumi. Čekijos alaus festivalis vyks gegužės 22 – 31 dienomis, o Prahos gastronomijos festivalis – gegužės 29 – 31 dienomis.

Didžiausia Čekijoje alaus šventė jau antrą kartą vyks Prahoje. Parodų komplekse Letňany galima bus paragauti 50 rūšių alaus bei įvairiausių tradicinių čekiškų patiekalų prie alaus. Įėjimas į festivalį nemokamas, o pusės litro alaus bokalas kainuos tik 40 kronų.

Prahos gastronomijos festivalis jau trečią kartą pristatys geriausius patiekalus ir vėl vienoje gražiausioje Prahos vietoje. Šiais metai renginys vyks tarp Karolio ir Maneso tiltų (o taip pat garlaiviuose ir pantonuose Valtavos upėje). Savo skaniausius ir išradingiausius patieklaus pristatys 33 geriausi Čekijos restoranai. Be čekiškų patieklaų bus pristatyti Brazilijos, Prancūzijos, Japonijos bei košerinė virtuvės.

„Puiki gastronomija už prieinamą kainą!“ – tai pagrindinis Prahos gastornomijos festivalio principas. Bilieto kaina suaugusiems – 350 kronų, kurių 250 – bus išleisti Jūsų suvalgytiems delikatesams.

Daugiau informacijos: [email protected]

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21098399sec.