Restoranų vadovas dabar prieinamas ir iPhone savininkams

Prancūzijoje iPhone savininkai jau įvertino „Restoranų vadovo Michelin” priedą. Kelionių vadovo populiarumas paskatino išleisti dar du kelionių vadovus, skirtus amerikiečiams (Niujorko ir San Francisko ir keturis Europos kelionių vadovus – Vokietija, Didžioji Britanija, Ispanija ir Portugalija.

ViaMichelin kūrėjai iPhone priede teikia informaciją apie visus restoranus, esančius pagrindiniame pasaulio restoranų vadove. Kelionių vadove yra ne tik informacijos apie prabangius restoranus, kuriems suteiktos Michelin žvaigždės, bet ir Bib Gourmand dalis, kuriame yra informacija apie „greito maisto įstaigas”, kuriose, vadovo kūrėjų nuomone, maisto kainos nėra didelės

Priedas, skirtas IPhone telefonams ir iPod Touch grotuvams, parduodamas nuo šių metų balandžio 30 dienos – anglų, vokiečių, prancūzų, italų ir ispanų kalbomis.

Kelionių vadovo priede pateikiama informacija: restorano pavadinimas, adresas, telefonas, darbo laikas. Bus galima rezervuoti staliuką pasirinktame restorane bei paskaityti Michelin ekspertų komentarus.

JAV kelionių vadovo priedas kainuoja 6,99 JAV dolerio (kiekvieno miesto), o Europoje – 7,99 euro vienas arba 14,99 euro su visais Europos restoranais, pažymėtais Michelin kelionių vadove.

Travelnews.lt/PR Newswire


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24035001sec.