Šri Lanka kviečia į Hikkaduwa Beach festivalį

Nuo liepos 30 iki rugpjūčio 3 dienos Šri Lankos pietuose vyks antrasis Hikkaduwa Beach Festival. Festivalio metu vyks įvairūs kultūriniai renginiai. Vienas iš jų – džiazo festivalis. Veiks paplūdimio turgeliai, kino naktis, gatvės ir mušamųjų instrumentų festivalis. Specialiame turgelyje bus galima įsigyti Šri Lankos kulinarinių gerybių. Žinoma, vyks ir paplūdimo regbio varžybos, nesuskaičiuojami vakarėliai su garsiais didžėjais iš Didžiosios Britanijos kaip Paul Mendez ir Master J, o festivalį vainikuos šventinis fejerverkas. Kartu su pasaulinėmis muzikos garsenybėmis scenoje pasirodys ir vietininiai muzikantai.

Pirmąkart šį festivalį Šri Lankos turizmo biuras suorganizavo pernai – jame tuokart apsilankė daugiau nei 10 000 žmonių. Žadama, kad šių metų festivalis bus dar grandioziškesnis ir patrauklesnis už pernykštį festivalį.

Hikadava yra už 20 kilometrų į pietvakarius nuo Galės – tai populiari maudymosi bei banglenčių sporto vieta. Netoliese esantis koralų rifas yra ideali vieta nardymo mėgėjams. Hikadavoje turistai gali apsilankyti budistų Galagoda šventykloje, išbandyti treko tūrus džiunglėse, išmėginti relaksines adžurvedos procedūras.

Smulkesnė informacija: www.srilankatourism.org

 


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.83125401sec.