Suomių lokius bus galima sekti internetu

Suomijos teritorija yra užklota plačiomis miškų platybėmis kaip ir daugelis kitų valstybių. Tačiau Suomijos miškai yra vieni geriausių Europoje, kad būtų galima stebėti vienus didžiausių plėšriųjų žvėrių – lokius. Dabar nėra būtina pasislėpti krūmuose, kad būtų įmanoma sekti šiuos žvėris, galima aplankyti kompanijos Wild Brown Bear pradinį puslapį internete ir prisijungti prie vaizdo stebėjimo sistemos „BearCam“.

Vietinės turizmo kompanijos suomių taigoje siūlo daugybės gyvūnų ir paukščių sekimą ir fotografavimo turus palydint profesionaliems gidams.

Be to, jau nuo šių metų pavasario kompanijos Wild Brown Bear pradiniame puslapyje galima apžiūrėti laisvėje gyvenančius ruduosius lokius, kurie gyvena Suomijos rytų regione, visai netoli nuo sienos su Rusija. Bandomasis laisvėje gyvenančių rudųjų lokių stebėjimas jau įvyko praeitų metų vasarą.

Būtina pažymėti, kad geriausias laikas stebėti lokius yra nakties laikas nuo birželio pabaigos iki rugpjūčio pradžios. Taip pat vasaros pradžioje galima padaryti gerų nuotraukų, nes naktys yra trumpos ir šviesios. Tačiau nereikia nuliūsti ir tamsiuoju laiko periodu, nes vaizdo kameros veikia ir infraraudonaisiais spinduliais.

Detalesnė informacija www.wildbrownbear.fi/en

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17054987sec.