Į Helsinkio gatvės išeina turistų padėjėjai

Nuo šių metų birželio 12 d. Suomijos sostinės Helsinkio gatvėse pasirodė savanoriai konsultantai – Helsinki Helpers, atstovaujantys miesto kongreso ir turizmo biurus. Jaunuolius bus galima sutikti turistų pamėgtose vietose nuo 9:00 iki 18:00. Akcija Helsinki Helpers vyksta jau 15 sezoną, pagrindinis uždavinys yra pateikti visą dominančią informaciją, susijusią su poilsiu Suomijos sostinėje.

Helsinkio padėjėjai, galėsiantys pateikti informaciją įvairiomis kalbomis, darbuosis iki pat rugpjūčio 23 d. Pažymėtina, kad konsultantai praėjusiais metais pagelbėjo 92 tūkstančiams keliautojų, iš kurių 80 % buvo užsienio svečiai. Kartu su konsultantais bus ir „padaras“ Helppi, jis taip pat teiks turistams informaciją, ypač tai turėtų būti įdomu šeimoms su vaikais. Helppi dažniausiai gyvens Esplanadoje (Esplanaadi) ar Turgaus aikštėje (Kauppatori). Vaikams Helppi dovanos balionus.

Liepą Turgaus aikštėje bus atidarytas informacijos kioskas Infokontti, jame taip pat dirbs turizmo konsultantai. Mieste darbuosis įvairūs kilnojamieji Infokontti informacijos kioskai. Išsamesnė informacija apie miestą: www.visithelsinki.fi

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15569806sec.