Qantas parduoda vietas prie avarinio išėjimo

Oro bendrovė Qantas papildė sąrašą tų oro bendrovių, kurios už papildomą mokestį leidžia skristi ekonominėje klasėje prie avarinio išėjimo. Sėdint ant šių sėdynių yra kur kas daugiau vietos kojoms. Bilieto kaina yra 93 eurai skrendant ilgais maršrutais (20 000 mylių) ir 46,50 euro skrendant vidaus maršrutais. Be to, norintiems įsigyti šių vietų bilietus, reikia įvykdyti kai kurias sąlygas.

Pirmiausia, šių vietų bilietus gali įsigyti tik fiziškai stiprūs asmenys, ne jaunesni 15 metų, ne senyvo amžiaus, neturintys fizinės negalios, skrendantys be vaikų ar kitų asmenų, kuriems reikalinga priežiūra. Be to, šių vietų registracija galima tik oro uoste. Jei Qantas personalui atrodys, kad šias vietas nusipirko keleivis, neatitinkantis reikalavimų, tuo atveju keleivis bus persodintas į kitą vietą, o pinigai nebus grąžinti. Taipogi pinigai nebus grąžinti, jei keleivis pats pakeis savo skridimo reisą.

Ši Qantas paslauga bus taikoma tik skrendant tarptautiniais skrydžiais. Ji nebus taikoma skrendant maršrutais Australija – Naujoji Zelandija ir Japonija – Australija.

Panašus ypatingos sėdimos vietos mokestis imamas skrendant Singapore Airlines, Air France ir kitomis avialinijomis.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17283988sec.