Belgų restoranų klientai patys sprendžia, kiek mokėti už pietus

Belgijos sostinės Briuselio priemiestyje Evere atidarytas restoranas, kuriame lankytojai patys sprendžia, kiek reikia mokėti už pietus. Meniu sudaro įvairūs užkandžiai, karštieji patiekalai ir desertai.

Naujoji restorano koncepcija: „mokėk kiek nori“. Restorano savininkai nepaisydami pasaulinės ekonomikos krizės ir sparčiai mažėjančio kavinių ir restoranų lankytojų skaičiaus, vis dėlto tikisi, kad ši akcija susilauks pasisekimo. Restorano meniu yra tikrai ne iš paprastųjų, – čia galima užsisakyti ispaniško kumpio su molūgių gabaliukais, kokoso piene keptas krevetes, keptus omarus ir daugelį kitų patiekalų.

Savininkai suskaičiavo, kad triejų pateikalų pietūs vidutiniškai kainuoja 22 eurus. Jie tikisi, kad klientai bus pakankamai dosnūs ir sumokės bentjau šią sumą. Ši apmokėjimo sistema galios tik darbo dienomis, o savaitgaliais kiekvienam patiekalui bus nustatytos kainos.

Visuomeninės maitinimo įstaigos, dirbančios pagal sistemą – „Mokėk kiek nori“ jau veikia Kanadoje, Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje ir kitose šalyse.

Daugiau informacijos:www.evere.irisnet.be

Travelnews.lt/RiaNovosti

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17062807sec.