Brazilija taipogi švenčia savo `Oktoberfest`

Oktoberfest arba Alaus šventė, kuri vyksta Miunchene Vokietijoje, išpopuliarėjo visame pasaulyje. Tačiau ir mažame pietvakarių Brazilijos miestelyje Blumenau kasmet vyksta didelė alaus šventė. Šių metų spalio 1- 18 dienomis svečiai iš Brazilijos, Argentinos, Urugvajaus ir kitų pasaulio šalių kviečiami paragauti alaus ir dešrelių.

Blumenau alaus šventė rengiama nuo 1984 metų – tai antra pagal dydį ‘oktoberfest’ šventė pasaulyje. Praėjusiais metais šventėje apsilankė net 600 000 lankytojų. 18 dienų truksiančioje šventėje Blumenau susimaišo tradicinė liaudies muzika, brazilietiški ritmai ir vokiškas svetingumas. Šokama su odinėmis kelnėmis, valgomi tik tradiciniai vokiečių valgiai, o alus plūsta upėmis. Drąsiausieji gali sudalyvauti alaus gėrimo varžybose, kuriose kiekvienas demonstruoja savo galimybes. Šventės muzika rūpinasi vokiečių pučiamųjų instrumentų grupės, kurios speciailiai šiam renginiui atvyko iš Vokietijos.

Mažasis Santa Catarina regiono miestelis ruošiasi tinkamais sutikti svečius: čia suruošta daugiau kaip 4000 nakvynės vietų bei puiki maisto infrastruktūra.

Daugiau informacijos: www.oktoberfestblumenau.com.br

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.87201405sec.