Makao muziejuose bus galima lankytis nemokamai

Dviejuose Kinijos miesto Makao (Aomina) muziejuose - Grand Prix ir Vyno muziejuje, šiais metais nuo rugsėjo 2-os iki gruodžio 31 bus galima apsilankyti nemokamai. Šios akcijos tikslas, kurį remia ir Valstybinė turizmo agentūra, vystyti vietos turizmą ir skatinti turistų susidomėjimą Makao.

Grand Prix muziejus skirtas Makao automobilių lenktinių Formula – 3 istorijai nušviesti. Šios lenktynės miesto gatvėmis vyksta jau 50 metų ir pritraukia daugybę garsių automobilių sporto autoritetų. Airtonas Senna, Michaelis Šumacheris, Luisas Hamiltonas, Mika Hakinenas – visi jie nugalėjo Guia trasoje. Muziejaus lankytojai gali susipažinti su daugybe įdomių eksponatų bei pažaisti specialųjį PlayStation žaidimą Macau Motorcycle Grand Prix. Simulatorius World Touring Car Championship leidžia pasijusti automobilių sporto žvaigždžių ‘kailyje’.

Vyno muziejaus ekspozicija, kuri įsikūrusi priešingoje gatvės pusėje priešais Grand Prix muziejų, siūlo susipažinti su daugiau kaip tūkstančiu vyno rūšių. Seniausias vyno butelis yra 1815 metų. Čia taipogi galima pamatyti ir vyno gamyboje naudojamų daiktų, tarp kurių yra ir vyndarių apranga iš įvairių pasaulio regionių. Vyresni nei 18 metų lankytojai gali vieną iš retų vyno rūšių ir paragauti.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21029615sec.