Tarp Šveicarijos ir Italijos panaikinti Cialpino traukinių reisai ir naktiniai traukiniai

Šveicarijos ir Italijos geležinkelių kompanijos nusprendė panaikinti įmonę Cisalpino, kuri siūlo greitųjų geležinkelių keleivių vežimo paslaugas tarp Milano ir Ciuricho, Berni ir Ženevos. Šio žingsnio priežastis yra nuolatinis traukinių Cisalpino vėlavimas ir bloga techninė būklė, o taip pat keleivių nepasitenkinimas teikiamomis paslaugomis. Ypač nepatenkinta Cialpino darbu buvo Šveicarija, kuri nuolat koregavo savo grafikus.

Nuo gruodžio 13 d. susisiekimo paslaugas tarp Šveicarijos ir Italijos perims nacionalinės geležinkelių bendrovės - SBB ir FS. Pendolino tipo traukiniai, kurie dirbo pastarąjį dešimtmetį, bus padalinti dviems bendrovėms ir toliau važinėsis tam tikrais maršrutais. Dalis senųjų Pendolino ETR470 traukinių veiks linija Milanas - Ciurichas, o paskutiniojoje stotelėje stovės papildomi traukiniai, kurie prireikus pakeis sugriuvusį traukinį. Linija Milanas - Ženeva, Milanas - Bernas bus naudojami ETR610 nauji Pendolino ETR610 traukiniai, kurie sumažins kelionės trukmę šiais maršrutais.

Be to, Šveicarijos ir Italijos geležinkelių bendrovė nusprendė nutraukti nuo 2009 m. gruodžio 13 d. naktinius traukinius tarp šių šalių. Šis sprendimas neabejotinai apsunkins keliones turistams. Priežastys dėl ko taip nuspręsta - maža paklausa ir naktinių traukinių vagonų senėjimas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.25276303sec.