Viešbutis Radisson SAS Arlanda mokys vairuoti lėktuvą

Švedų viešbutis Radisson SAS Arlanda yra įsikūręs Stokholmo Arlanda oro uoste. Netoli nuo viešbučio yra skrydžio mokymo centras - Oxford Academy. Tik Radisson SAS Arlanda svečiai gali išklausyti dviejų valandų trunkantį pilotažo kursą arba tiesiog paskraidyti piloto kabinoje.

Lankytojams suteikiama galimybė pasirinkti bet kurio lėktuvo piloto kabiną - nuo mažo sraigtasparnio iki didelio Boeing 747 Jumbo. Mokymas vyksta mažose grupėse - nuo 4 iki 8 žmonių. Apmokymo mokestis - 120 eurų.

Paslaugą rekomenduojama užsisakyti iš anksto, nes turistų kiekis yra ribotas. Teigiama, kad panašias paslaugas siūlo ir kiti Švedijos viešbučiai, bet tai nėra garantuota paslauga.

Viešbutis Radisson SAS Arlanda siūlo 335 kambarius su įvairiais patogumais. Viešbučio kambariuose yra įrengtas bevielis internetas, galima užsisakyti derybų kambarius ir kongresų salę. Kas 15 minučių iš oro uosto į viešbutį važinėja nemokami autobusai. Iš miesto centro į viešbutį galima nuvykti ir greituoju traukiniu (kelionė trunka 20 minučių).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17608905sec.